Cum au reacționat părinții lui Dani Oțil când au aflat că vor deveni bunici: ”Au fost copleşiţi”

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cum au reacționat părinții lui Dani Oțil când au aflat că vor deveni bunici.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Dragostea dintre cei doi a fost atât de mare, încât în viața lor a apărut o minune. Mai exact, iubita lui Dani Oțil este însărcinată. Vestea cea mare a fost dată chiar de prezentatorul TV pe rețelele de socializare.

Fanii și apropiații celor doi au fost în extaz la aflarea acestei vești. Și nu doar aceștia, ci și părinții celor doi îndrăgostiți. Recent, Gabriela Prisăcariu a declarat că ea și Dani trec prin cele mai frumoase clipe din viața lor, mai ales de când au aflat că vor deveni ”mami” și ”tati”. De asemenea, frumosa blondină a precizat că atât părinții ei, cât și ai lui Dani au fost copleșiți de emoții când au aflat că vor deveni bunici.

 

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel