Cum au petrecut Adela Popescu și Radu Vâlcan de Dragobete: „Atât s-a putut azi”

Data publicării:
Radu Vâlcan și Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Radu Vâlcan și Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cum au petrecut cei doi Ziua Îndrăgostiților la români?

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010, în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Cei doi au împreună doi băieți minunați, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), iar familia se va mări în doar câteva luni. 


Chiar dacă nu mai sunt la începutul relației, iar viața lor se învârte de fiecare dată în jurul copiilor, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au uitat să aniverseze Dragobetele. Chiar Adela Popeacu le-a povestit fanilor de pe Instagram cum a descurs ziua de ieri și cum au petrecut ziua îndrăgostiților. 


„Atât s-a putut azi: o plimbare cu mașina, o pâinică proaspătă și o prăjitură delicioasă. Ne gândim să punem un film. Radu să bea un pahar de vin roșu, iar eu o cupă de înghețată, două, trei, să uit de supărare că nu a găsit loc de parcare să imi IAU flori. Dar a zis că face el cafeaua mâine. Îl iert. Happy Dragobete!”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Radu Vâlcan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel