Cum atragi norocul în viața profesională cu ajutorul oglinzilor. La ce trebuie să fii atent

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Cine nu-și dorește o carieră de succes combinată cu liniște sufletească? Cum ar fi dacă ați putea să vă îmbunătățiți puțin viața profesională urmând niște reguli simple de decor și atrăgând puțin noroc? Tot ce trebuie să faci este să crezi în ea și să urmezi aceste câteva reguli atunci când vine vorba de amplasarea oglinzilor acasă (dacă lucrezi de acasă), în birou.

Așezați întotdeauna oglinzile sau orice piese de sticlă pe peretele nordic sau estic. Asigurați-vă că acestea se află la o înălțime de 4-5 picioare deasupra podelei. Oglinda nu trebuie să fie înclinată, ci trebuie să fie întotdeauna sprijinită pe perete. Nu amplasați oglinzi în bucătărie, mai ales dacă acestea reflectă fie aragazul cu gaz, fie zona de gătit.

Țineți-le departe de masa de studiu, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra nivelului de concentrare și vă poate dubla volumul de muncă. Încadrarea oglinzii trebuie să fie din lemn și nu din metal. Obișnuiți să vă curățați oglinzile în fiecare zi, astfel încât acestea să reflecte o imagine clară a dumneavoastră.

Dacă conduceți o afacere și aveți un sertar de bani la locul de muncă, plasați o oglindă în fața acelui dulap. Se spune că acest lucru atrage bogăția și vă dublează poziția financiară. De asemenea, o puteți plasa în interiorul dulapului.

În cazul în care aveți un magazin de îmbrăcăminte, bijuterii sau ceasuri și magazinul a fost extins puțin, asigurați-vă că nu amplasați niciodată o oglindă chiar pe acea parte unde a fost extins. Conform Vastu, acest lucru va duce la inegalitate și energie negativă.

Într-un mediu de lucru, plasați oglinzile doar în zonele în care există un element de apă, care ar trebui să fie doar în nord, nord-est sau nord-vest.

Ați observat că, atunci când intrați într-un magazin, multe persoane au oglinzi pe ambele părți? Acest lucru se datorează faptului că, în conformitate cu Vastu, oferă o iluzie de mulți clienți și atrage mai multe afaceri în cele din urmă, potrivit timesofindia.com

 

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le ții NICIODATĂ în casă

 

Potrivit astrologului Nicoleta Ghiriș nu este bine să avem o scară interioară care nu are contratreapă. De asemenea, aceasta a precizat că este foarte important ca numărul de scaune din casă să fie unul impar, iar mobila trebuie aleasă cu mare grijă.

"Să nu aveți o scară interioară, care nu are contratreaptă. În living nu este bine să avem un număr impar  de scaune. Pe zona de lumini, lustrele ar trebui să aibă brațe egale. În casă este bine să nu adoptăm mobilă care să fie prea plină de colțuri sau foarte agresivă." , a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

 

"Oglinzile sunt extrem de periculoase în casă"

Nicoleta Ghiriș a avertizat că oglinzile sunt extrem de periculoase în casă. Acestea pot aduce chiar pierderi financiare.

"Nu vă sfătuiesc să aveți foarte multe oglinzi. Oglinzile nu trebuie să oglindească ușa de la baie. Finanțele voastre vor avea de suferit și veți avea mai multe pierderi, decât câștiguri. ", a mai spus Nicoleta Ghiriș.

 

Totodată, astrologul a mărturisit că nu este indicat să ținem plante în dormitor, dar nici oglinzi.

 

"În dormitor nu este bine să ținem plante, este chiar interzis să ținem plante. Acolo este o zonă de in, de somn și acolo nu stau plantele. De asemenea, oglinzile în dormitor sunt foarte periculoase. Nu este bine ca o oglindă să se oglindească într-o altă oglindă. Aceea este o formă de magie neagră și este extrem de periculoasă. Nu este bine când contruim o casă să avem bucătăria pe Sud-Vest și baia pe Nord-Vest. Sud-Vestul este o reprezentare a femeii în casă și atunci va avea probleme de sănătate, iar Nord-Vestul este o reperezentare a bărbatului, care și el poate să aibă probleme de sănătate.", a mai spus Nicoleta Ghiriș.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel