Cum atragi banii în viața ta. Mihai Voropchievici: „Dacă stau înghesuiți, nu mai au tendința să mai intre”

Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum putem avea prosperitate în viață. 

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum putem atrage banii în viața noastră, dar și ce trebuie să facem atunci când oferim sau primim bancnote. De asemenea, este extrem de important să nu mototolim banii și să îi așezăm corespunzător în portofel, spune numerologul.

„Poți să ai foarte multe energii pozitive și să nu știi să îți administrezi banii. Prima regulă este să respectăm banii. În momentul în care ai niște bancnote, să nu le mototolești. Eu nu sunt fericit când merg să îmi iau salariul și găsesc bancnote puse pe față, pe dos.

Ca să aveți bani în permanență, dați banii cu mâna dreaptă și luați banii cu mâna stângă. Puneți bancnotele în ordine, pentru că și în viața noastră anii vin tot în ordine.”, a spus Mihai Voropchievici, potrivit cancan

Te poate interesa și: Cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut. Mihai Voropchievici: „Are o importanță foarte mare. Influențează până și aspectul fizic”

 

Ce se întâmplă dacă banii stau îngrămădiți în portofel

De asemenea, dacă își dorești ca banii să se înmulțească, este important să le faci loc în portofel. În acest sens, Mihai Voropchievici spune că niciodată nu trebuie să îngrămădim bancnotele, ci să cumpărăm mai multe portofele, dacă este cazul. De asemenea, numerologul a explicat și ce simbolizează cele mai importante culori, când vine vorba de un portofel.

„Alege un portofel mai mare. Banii dacă stau înghesuiți, nu mai au tendința să mai intre. Făceți-vă trei portofele. Am trei portofele acasă și au și copiii și de atunci nu se mai vaită că nu au bani.

Este important să îți placă portofelul. Roșu pentru curaj, negru pentru puterea financiară, negru atrage, iar verde simbolizează moneda. Nu lăsați niciun portofel, că e vechi, că e nou, nu lăsați fără niciun ban în el.”, a mai spus numerologul.

Citește și: Horoscop RUNE pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

 

Unde trebuie să fie așezat portofelul

Nu în ultimul rând, numerologul explică și care este locul în care ar trebui să stea portofelul, pentru a aduce prosperitate. Este important să nu-l aruncăm în casă, la întâmplare, iar cel în care am strâns economiile trebuie să fie pus bine, într-un loc clar ales. Când vine vorba despre carduri de cumpărături sau de bani, și aici există niște specificații clare. 

„Am foarte multe carduri de la farmacie, alea stau separat, în cu totul alt portofel, eu țin și talismane acolo, o iconiță mică și eventual acolo două, trei cărți de vizită. Nu poți să cari în buzunar o armată de inutilități.

Fă o plată, două, pe lună cu cardul. Să renunțăm la tot ce înseamnă chitanțe, bonuri de cheltuieli. Tu aglomerezi cu niște lucruri inutile niște cheltuieli pe care le-ai făcut deja.

Nu lăsați portofelul în buzunarul de la spate. Acasă când veniți, nu aruncați portofelul oriunde. Nu îl lăsa la întâmplare. Al treilea portofel, cel cu economiile, îl las în centrul camerei”, a completat Mihai Voropchievici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel