Cum arată Roxana Vancea la două săptâmâni după naștere. Vedeta s-a fotografiat în lenjerie intimă/ FOTO

Data publicării:

Roxana Vancea a uimit pe toată lumea cu felul în care arată, la doar duă săptămâni după naștere. Vedeta s-a fotografiat în lenjerie intimă.

În urmă cu doar două săptămâni, Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Proaspăta mămică este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Roxana Vancea s-a fotografiat în lenjerie intimă și le-a mărturisit fanilor câte kilograme are la doar două săptămâni după naștere.

Pe perioada sarcinii, vedeta a luat în greutate doar 5 kilograme jumătate și asta datorită faptului că este adepta unui stil de viață sănătos și își petrece majoritatea timpului în sala de fitness.

În ultima fotografie postată de vedetă pe rețelele de socializare, se poate observa cu ușurință faptul că are un corp de invidiat, ca tras prin inel. Totodată, vedeta le-a dezvăluit internauților și cât i-a arătat cântarul azi.

Roxana Vancea nu are nici mai mult, nici mai putin de 46, 1 kilograme, la o înălține de 1,61 m. 

 

 

 

Vedeta a născut la Spitalul Filantropia din Capitală și este foarte mulțumită de condițiile de acolo, dar și de personalul medical. Băiețelul vedetei a cântărit la naștere 3200 kg și a avut 51 de centimetri. 


Roxana Vancea a ales să nască natural, fără epidurală, iar travaliul a ținut 3 ore. Vedeta se consideră o norocoasă, mai ales că în timpul sarcinii nu a avut probleme și nici nu s-a simțit rău. 


„Alăptez din 3 în 3 ore, stă cam 40-45 de minute la o sesiune de alăptat. Nu am calculatcât dorm, dar bebe e foarte cuminte și între alăptat, ălea 3 ore de somn le dormim legate.”, a spus Roxana Vancea pe internet.


Roxana Vancea le-a făcut deja cunoștință lui Milan și bebelușului și a postat și prima fotografie cu cei doi. Fanii au remarcat imediat asemănarea dintre cei doi băieți și au felictat-o pe vedetă. 


Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit la finalul anului 2019, în cadrul unui eveniment discret, ținut departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu credea în căsătorie înainte de a-l cunoaște pe antrenorul de fitness și nici nu se evedea mămică. Dragoș Paiu mai are un băiețel din fosta căsnicie, iar Roxana a fost mereu prezentă în creșterea și educarea micuțului Milan. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel