Cum arată mama lui Mădălin Ionescu. Cea care i-a dat viață prezentatorului are o poveste de viață dureroasă: ”A crescut la casa de copii”

Mădălin Ionescu le-a arătat-o fanilor pe cea care i-a dat viață. De asemenea, prezentatorul TV le-a povestit viața grea pe care a avut-o mama sa. 

Mădălin Ionescu și-a surprins fanii, după ce le-a arătat-o pe mama sa. Prezentatorul TV a ținut să le povestească fanilor despre viața grea pe care a avut-o cea care i-a dat viață, dar și ce sfaturi i-a dat părintele său de-a lungul vieții. 

Cum arată mama lui Mădălin Ionescu

”Ea e mama! A avut o copilărie grea și a crescut la “casa de copii”, însă a ajuns unul din cele mai iubite cadre didactice din Râmnicu.

Vâlcea. Vă spun care a fost cel mai inteligent gest pe care l-a făcut față de mine… Ea este de vină pentru alegerile bune din viața mea, pentru partea spirituală, pentru deciziile profesionale pentru că m-a blindat cu cărți toată copilăria mea. Citeam prea mult, dar aveam timp să ies și cu băieții. A fost o femeie excepțională, cu un bun simți imaginabil și tocmai această perspectivă a ei corectă asupra vieții m-a însoțit și mi-a dat o timiditate care m-a îndemnat să iau decizii mai toxice. Însă omul învață și din lucrurile astea. Mama m-a învățat să spăl rufe, să calc, să spăl vase și că asta nu este o rușine. Și vreau să spun o calitate a ei excepțională, niciodată nu m-a certat pentru alegerile proaste pe care le-am făcut, niciodată nu mi-a impus, nu s-a împotrivit deciziilor pe care le-am luat, deși știa că nu sunt bune. Ăsta este un lucru pe care-l apreciez. O iubesc foarte tare și a făcut foarte multe sacrificii în viață pentru noi. La 80 de ani e incredibil de verde, vă doresc și vouă”, a spus Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Facebook.

Mădălin Ionescu, confesiuni dureroase, la doi ani de la moartea tatălui său

„Se împlinesc 2 ani de când Tatăl meu s-a stins in fața mea … Va spun pentru prima oară povestea sfârșitului său si in același timp vă rog sa faceți ceva pentru părinții voștri!', a scris Mădălin Ionescu pe pagina lui de Facebook.

„Aceste zile nu sunt deloc confortabile pentru că, în urma cu doi ani, în această perioadă, îl pierdeam pe tatăl meu, un om pe care n-o să-l uit niciodată și care m-a marcat profund, mai ales că tata a murit la 10-12 minute după ce eu și mama mea am ajuns la el. (…) S-a chinuit o serie de ani. În prima parte, lucrurile au fost destul de rezonabile, după care au degenerat și s-a stins trist și într-o situație destul de complicată, în plină pandemie. Momente de care nu prea vreau să-mi amintesc sau pe care le retrăiesc cu suferință vizibilă.(…) Mama m-a anunțat că tata începe să aibă niște probleme, pierderi de memorie, mi-a povestit o serie de episoade, eu n-am crezut-o, am crezut că exagerează și îi sugeram să nu fie atât de pretențioasă, că totuși are o vârstă.

El avea același simț al umorului, a rămas o fire pozitivă chiar și în timpul bolii. După un Revelion pe care l-am petrecut împreună, mi-am dat seama că e o problemă și că într-adevăr are pierderi de memorie și se transpunea în tot felul de situații care nu aveau legătură cu realitatea și am început tot felul de investigații. (…)

Domnul profesor Ciurea m-a anunțat șocat că tata a părut să aibă zeci de episoade vasculare, adică să fi trecut, în mod straniu, prin zeci de accidente vasculare mici (…) și ne-a anunțat că are demență vasculară și lucrurile vor degenera…(…) Vreau să vă rog pe toți cei care aveți părinți, (…) profitați de orice moment în care puteți mâna pe telefon, puteți să-i sunați, puteți să le spuneți ca îi iubiți. (…) Eu am prins sfârșitul tatălui meu și momentul în care s-a eliberat sufletul din trup și credeți-mă că e ceva înfiorător…', a povestit Mădălin Ionescu pe Facebook.

„A fost un bărbat foarte dedicat meseriei, ne-a iubit cu siguranța, un om excepțional, a iubit-o si pe mama”

„Tata a fost singurul bărbat din viața mamei mele. Pare o absurditate dar mama nu a avut nici amanți, a fost singurul bărbat din viața ei. L-a așteptat, era greu să aștepți un bărbat care vine de la șantier pe weekend. Bărbații când terminau munca de șantier se apucau si de spirțz. Tata a fost un bărbat absolut devastat de alcool.

Pentru ca era un tip foarte popular si avea si o funcție de conducere, fiind un tip foarte sociabil, venea uneori pilit acasă si era foarte greu pentru o femeie care a avut un singur bărbat in viața ei sa gestioneze si povestea cu soțul, si cu copiii. De la tata pana la 19 ani nu prea aveam ce sa aflu ca nu prea a fost pe acasă, am avut câteva vacante împreuna.

El nu avea timp de vacante, a fost decorat de statul român Eroul muncii socialiste, pasionat al muncii. (…) Îmi aduc aminte ca intr-o duminica a venit acasă după un episod medical, a mers 30km prin zăpada pana la brâu si a urinat sânge nu știu câte zile. A fost un bărbat foarte dedicat meseriei, ne-a iubit cu siguranța, un om excepțional, a iubit-o si pe mama', a mărturisit MădălinGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 aug 2023, 11:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience