Cum arăta Loredana Groza la 18 ani. Imagine de colecție cu artista

Data actualizării: | Data publicării:

Face furori cu fiecare apariție și se laudă cu un corp de invidiat. Cum arăta, de fapt, Loredana Groza, înainte de se lăse pe mâna medicului estetician.

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România. De-a lungul carierei, artista a reușit să se mențină în cea mai bună formă. Sportul și alimentația sănătoasă au dat rezultate, iar operațiile estetice și-au făcut datoria. Cu toate astea, mulți s-au întrebat cum arăta Loredan Groza înainte de această transformare.

Cântăreața și-a amintit de anii de liceu, când se bucura de un succes total neașteptat. Aceasta a împlinit majoratul chiar în timpul unui turneu de 45 de zile, iar apoi s-a întors acasă pentru a dat examenul de bacalaureat. Artista a postat și o fotografie cu ea la 18 ani, îmbrăcată într-o uniformă, cu părul prins: "Ani de liceu! Poză de absolvire, 18 ani tocmai împliniţi. Lori din Oneşti, faţă cu matricolă şi sarafan câştigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane , #polivalentă din bucureşti sold out de câteva ori pe an şi vânduse deja milioane de albume cu primul disc Bună seară, iubite..record neegalat încă. Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu. Când am făcut poză tocmai ce mi sarbatorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin ţară şi venisem acasă cu 2 zile înainte că să dau Bacu’", a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel