Cum arată fiul adoptiv al lui Horia Brenciu. Artistul se mândrește cu familia sa/ FOTO

Data publicării:
Horia Brenciu, sursa instagram
Descriere foto: Horia Brenciu, sursa instagram

Horia Brenciu este un familist convins. Artistul le-a arătat fanilor cum arătă fiul său adoptiv.

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alice Dumitrescu. Cei doi sunt împreună de nouă ani și au construit multe împreună. Horia și Alice au trei fete și un băiat. Soția artistului mai are două fete din căsătoria anterioară, iar împreună au o fetiță de șapte ani.

Horia Brenciu și frumoasa lui soție au decis în urmă cu câțiva ani să adopte un băiețel, Toma. Procedurile de adopție  au durat extrem de mult. Artistul a decis să îl țină departe pe băiețelul său de ochii curioșilor, însă, recent, Horia Brenciu a postat pe rețelele de socializare primele fotografii cu fiul său în vârstă de șapte ani.

Acesta l-a pozat pe micuț în timp ce se afla în Gara de Nord ascunzându-se în spatele unei valize, fără ca artistul să dezvăluie destinația spre care se îndreptă. „Și Toma a prins primul tren din viața lui…”, a scris Horia Brenciu, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Ăn urmă cu ceva timp,  Horia Brenciu a spus cum va proceda dacă Toma va dori să o cunoască pe mama sa biologică.

„Un copil adoptat nu e o jucărie. Și nu depui dragoste numai când e mic și e drăgălaș. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îți schimbi oarecum gândurile, drumurile, prioritățile.A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Și o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susțin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a mărturisit Horia Brenciu într-o emisiune tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel