Ea este femeia cu a doua cea mai mică talie din lume. Măsoară doar 34 de centimetri la mijloc/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O femeie în vârstă de 24 de ani pretinde că are o talie de 34 centimetri. Tânăra a dezvăluit secretul mijlocului ei de invidiat.

Su Naing, o femeie în vârstă de 24 de ani susține că este a doua femeie din lumea cu cea mai mică talie, măsurând 34 de centimetrii. Cu toate astea, mulți o acuză că fotografiile sunt, de fapt, editate și că forma clepsidră a corpului ei este rezultatul unor măsuri drastice, cum ar fi îndepărtarea coastelor și utilizarea corsetelor.

Studenta din Myanmar, Su Moh Moh Naing, susține că are o talie naturală, despre care se crede că este una dintre cele mai mici din lume și a precizat că nu și-a editat niciodată fotografiile. Ea a explicat că totul ține de obiceiurile ei alimentare sănătoase și de genetică.

În prezent, o femeie din Marea Britanie, Ethel Granger, cu o talie de 13 centimetri, deține recordul mondial Guinness pentru cea mai mică talie. Ea a trecut printr-o viață de antrenamente pentru talie și, de asemenea, poartă corsete în mod regulat doar pentru a se asigura că silueta sa extremă de clepsidră este perfectă. Cu toate acestea, conform rapoartelor, multe femei cu o talie atât de mică au mărturisit că și-au îndepărtat coaste pentru a obține forma dorită.

”Nu este nimic care să îngrijoreze. Nu cred că este ceva în neregulă cu modul în care arăt. Îmi place să pozez și să-mi arăt aspectul. Complimentele sunt măgulitoare. Oamenii sunt de acord că arăt bine.”, a declarat Su Naing, conform IBT.

Nu este clar dacă talia pe care o afișează în fotografiile de pe rețelele de socializare este moștenită. Cu toate astea, în urma  acuzațiilor că își editează imaginile, majoritatea comentariilor pe care le primește sunt pozitive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing)

Dar specialiștii privesc cu ochi critici exemplul pe care tânăra îl dă. Un raport al BBC susține că, în mod special Tiktok, aplicația controversată de partajare a videoclipurilor ar putea încuraja obiceiuri nesănătoase și poate declanșa noi probleme pentru persoanele care au suferit deja de tulburări alimentare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel