Cum arată Crăciunul în India. Iulia Vântur, impresionată de Mumbai: „Arată frumos, cu luminițe, cu decorațiuni”

Data publicării:

Iulia Vântur se declară fascinată de spiritul Crăciunului descoperit în India. 

Iulia Vântur trăiește de ani buni în India, acolo unde locuiește cu iubitul ei, Salman Khan, dar și unde a început o nouă etapă profesională. Fosta prezentatoare TV este un artist de succes în India, unde scoate videoclipuri pe bandă rulantă. 


Vedeta a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, unde a povestit despre revenirea în țară, dar și despre cum arată Crăciunul în India. 

„Am fost în Dubai pentru că am avut un show acolo și am venit pentru că a fost ziua părinților mei. Și ziua mamei și ziua tatălui, pe 5 și pe 7 decembrie.

Sunt puține momentele pe care le petrecem împreună în felul ăsta și atunci ne dorim intimitate. Am fost doar eu, mama, tata și prietena mea cea mai bună, împreună cu finuța mea”, a spus vedeta.

Iulia Vântur, fascinată de luminițele din Mumbai

Vedeta spune că în Mumbai, cel mai populat oraș din India, spiritul Crăciunului este transpus prin luminițe și decorațiuni strălucitoare.


„Ei sărbătoresc Crăciunul și inclusiv orașul, Mumbai, arată frumos, cu luminițe, cu decorațiuni. Chiar e frumos. Se simte puțin spiritul Crăciunului.

Majoritatea celor care sărbătoresc Crăciunul sunt catolici. E o comunitate mare de catolici și, mai ales acolo unde stau eu”, a mărturisit Iulia Vântur.

 

 

 

Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața alături de Salman Khan

Invitată în emisiunea lui Teo Show, Iulia Vântul a dezvăluit că a avut foarte multe temeri și întrebări, în momentul în care a decis să plece în India. Uitându-se în urmă, vedeta a recunoscut că se bucură de faptul că iubitul ei, Salman Khan, a avut încredere în ea și în talentul său. 

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! 

(...) E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii. 

(...) El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

(...) Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a spus Iulia Vântur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel