Cum arată carantina pentru fiecare zodie. Provocări şi strategii

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Pandemia a schimbat mult viaţa aşa cum o ştiam, iar lucrurile încă nu au revenit complet la normal. În timp ce am învăţat cu toţii să trăim cum putem mai bine cu noile reguli, am învăţat câte ceva despre ce ne-a lipsit cel mai mult în timpul lockdown-urilor trecute şi cum să umplem aceste goluri, de la comunicarea cu cei dragi prin mijloace online, schimbarea activităţilor noastre zilnice şi adaptarea la muncă şi / sau studiu de acasă.

Astrologul Rebecca Gordon, într-un articol pentru harpersbazaar.com, a descris provocările cu care se confruntă fiecare semn zodiacal în cazul carantinei şi distanţării sociale, dar şi ce strategii pot aplica pentru a-şi face viaţa mai uşoară, în siguranţă.

Berbec

Provocare: Eşti semnul de foc cu cea mai mare energie, astfel încât cea mai mare provocare pentru tine ar fi imposibilitatea de a face mişcare sau de a petrece timp cu prietenii.

Strategie: este esențial să canalizezi acest foc sau altfel te poți arde. Creează un spațiu în casă dedicat antrenamentului și comandă orice ai nevoie pentru a antrenamentul tău. Adaugă şi muzica dinamică în ecuaţie pentru un plus de energie.

Taur

Provocare: Fiind un semn de pământ, tânjești adânc confortul și poate fi dureros să nu ai restaurantele preferate mereu la dispoziţie pentru a savura acel un de vin perfect sau o masă delicioasă.

Strategie: Află rețete noi sau urmează un curs de gătit online cu un prieten. Apoi vă puteți bucura amândoi de cina virtuală împreună. Bineînţeles, poţi urma această strategie şi cu cineva din familie.

Gemeni

Provocare: Când eşti condus de Mercur şi eşti nevoit să stai într-un singur loc prea mult timp poate fi incredibil de dificil. Dorești o varietate de locaţii și ai nevoie de multă stimulare mentală pentru a prospera.

Strategie: Participă la un curs pentru a învăța o nouă abilitate sau lansează un blog la care te-ai gândit întotdeauna. Acesta este timpul tău pentru a-ți cultiva și împărtăși cu adevărat vocea.

Rac

Provocare: Fiind un semn sensibil de apă, faptul că nu îi poţi vedea pe toți cei care îţi sunt dragi la fel de des ar putea fi cea mai grea parte pentru tine din distanţarea socială.

Strategie: programează apeluri video și telefonice și / sau creează un grup de sprijin săptămânal cu cei mai apropiați prieteni, astfel încât să rămâi conectat.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel