Cum arată Camelia Mitoșeru, la o lună de la operație. Mama lui Mihai Mitoșeru a ieșit la plimbare cu câinii

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Mama lui Mihai Mitoșeru se reface extrem de rapid după operația complicată. Recent, Camelia Mitoșeru a ieșit la plimbare cu câinii.

La o lună de la intervenția chirurgicală extrem de complicată, Camelia Mitoșeru este pe zi ce trece tot mai bine. Mihai Mitoșeru este extrem de fericit să o vadă pe mama lui cât de repede se reface și că a reușit să treacă peste acest moment dificil din viața ei.

Camelia Mitoșeru a trecut prin cel mai mare coșmar, în urmă cu o lună din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta. Actrița a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom, afecțiune care îi punea viața în pericol și pentru care trebuia să fie operată de urgență.

Situația a fost complicată încă de la început, deoarece Camelia Mitoșeru nu putea să fie operată deoarece avea nevoie de sânge. După ce fiul ei, dar și mai multe vedete au făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, oamenii s-au mobilizat, iar Camelia Mitoșeru a putut fi operată.

”Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera repede! Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost lângă noi!”, a fost mesajul publicat de Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook, după operația mamei sale.

Camelia Mitoșeru, din nou cu zâmbetul pe buze după operația pe creier!

La o lună după operație, Camelia Mitoșeru este din nou cu zâmbetul pe buze, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine. Mai mult decât atât, recent, actrița a ieșit la plimbare cu cățeii și s-a bucurat din plin de vremea frumoasă.

Mihai Mitoșeru a fotografiat-o pe mama sa și a publicat imaginea pe rețelele de socializare, alături de un mesaj emoționant.

''Primăvara începe cu Mama'', a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, spre bucuria prietenilor, care au transmis gânduri de dragoste și de încurajare pentru mama sa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel