Cum arată astăzi Brenda din Beverly Hills. Actrița a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal: ”Acesta este ultimul meu vis”

Data publicării:

Shannen Doherty, actrița care a interpretat rolul frumoasei Brenda în celebrul serial Beverly Hills, suferă de cancer în stadiu terminal. 

Shannen Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, după ce medicii i-au găsit un nodul la sân.  Actrița a fost tratată pentru boală și a intrat în remisie. Dar în februarie 2020, Doherty a spus că boala a recidivat. Deoarece cancerul s-a răspândit dincolo de sâni - sau metastazat - în alte părți ale corpului, acesta este clasificat ca fiind cancer de sân în stadiu avansat.  


Acum, la finalul lui 2021, într-un interviu pentru „Entertainment Tonight”, actrița în vârstă de 50 de ani a declarat că singura ei dorință pentru 2022 este găsirea unui leac pentru cancer.

Actrița este hotărâtă să facă tot ce poate pentru a sensibiliza publicul și pentru a milita pentru o mai bună finanțare a modalităților de cercetare pentru combaterea bolii, potrivit Daily Mail. 

'Dacă ar fi să visez la ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mult mai multe cercetări și progres în ceea ce privește găsirea unui leac pentru cancer este visul meu suprem', a declarat actrița.

'Pentru că, chiar dacă sunt prosperă și mă descurc bine, încă mai am cancer și nu vrei să fii în stadiul patru. Dar,  îl am. Așa că mă gândesc constant: "Ce pot face pentru a ajuta la o mai mare conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani, ce pot face pentru a împinge cercetarea nu doar pentru mine, ci pentru toți cei care suferă de cancer?"", a declarat actrița în cadrul interviului. 


Își dorește să trăiască pentru familia ei

 

Actrița speră ca starea sa de sănătate să rămână stabilă și să poată petrece timp alătiuri de familia ei. 

"În mod realist, sper doar ca sănătatea mea să continue să fie stabilă și să continui relațiile cu soțul meu și cu mama și cu prietenii mei.

Eu doar sper ca anul viitor, în ceea ce privește munca, să continue. Sper că voi continua să primesc aceste oportunități și că voi continua să lucrez cu oameni pe care i-am admirat întotdeauna și cu care mi-am dorit să lucrez” a mai declarat ea pentru Entertainment Tonight.

Actrița din Fortress a făcut mai multe filme în acest an și se simte 'fbinecuvântată' că are încă atâtea oportunități.


'Mă simt foarte binecuvântată, anul acesta a fost un an interesant pentru mine, deoarece munca este foarte importantă pentru mine și, mai ales ca persoană bolnavă de cancer, vrei să spui în mod constant că știi că ești atât de dorit, că poți fi angajat și că, de multe ori, pentru oameni ca mine, munca este cea care ne ajută să mergem mai departe”, a mai spus ea. 


Anul acesta a avut foarte multe proiecte

'Am lucrat mult, un film pe care l-am făcut pentru Lifetime, intitulat List of Lifetime, tocmai a fost nominalizat la Critics Choice Award, așa că este destul de special.'

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel