Cum arăta Andreea Marin acum 25 de ani. Imagine inedită, descoperită de un fan: „Știu că nu există nu se poate”

Data publicării:
Andreea Marin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa foto Instagram

Acum este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România, dar și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu aproximativ 25 de ani.

Andreea Marin a primit din partea unui telespectator fidel o fotografie de colecție, de pe vremea când „Zâna Surprizelor” prezenta știrile TVR. Andreea Marin a fost plăcut impresionată și a distribuit fotografia pe rețelele de socializare.

 

„Acum vreun sfert de secol (la propriu!), la stirile serii la @televiziunearomana. Azi, știu ca @nuexistanusepoate. Multumesc pentru imagine unui telespectator fidel!”, a scris vedeta în dreptul imaginii. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)


Fanii au reacționat imediat, iar postarea a adunat mii de like-uri și sute de comentarii:


„Neschimbată. Mereu frumoasă și delicată Puternică dintotdeauna și cochetă”, „Uimitoare, Andreea. Ai fost și ai rămas de neschimbat. O drăguță cu suflet mare”, „Deși eram mică te urmăream împreună cu bunica în fiecare seară!”, „Super profesionistă și frumoasă”, „Ai rămas la fel de frumoasă!”.


Înainte de a modera emisiunea „Surprize, surprize”, difuzată în perioada 1999-2007 pe TVR1, Andreea Marin a prezentat știrile în cadrul aceluiași post de televiziune. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel