Cum ar fi arătat viața lui Codin Maticiuc, dacă s-ar fi născut sărac: „Pitic aș fi fost oricum. Gras la fel, că sunt născut într-un apartament cu igrasie din Dristor”

Data publicării:
Codin Maticiuc, foto Facebook
Descriere foto: Codin Maticiuc, foto Facebook

Codin Mariciuc a făcut un exercițiu de imaginație și a descris cum ar fi arătat viața lui, dacă nu s-ar fi născut într-o familie bogată. 

Codin Maticiuc se numără printre cele mai controversate vedete din România. „Crai de Dorobanți” este una dintre titulaturile cu care acesta s-a obișnuit, de-a lungul timpului. În ultimii ani, Codin Maticiuc s-a implicat în multe activități umanitare și a cochetat cu actoria, lăsând în urmă, cel puțin pentru câteva zile pe săptămână, cluburile de fițe și vacanțele extravagante. Tot în ultimii ani, viața sa s-a schimbat radical, după ce a devenit tată. A scris cărți, la fel de interesante ca stilul de viață care l-a consacrat, a jucat în filme și a strâns bani pentru a construi un spital. 

Chiar el remarcă toate lucrurile extraordinare pe care le-a realizat în ultimii ani, asta pe lângă reușitele personale: vacanțe, cluburi, întâlniri cu domnișoare faimoase. 


Codin Maticiuc a făcut un exercițiu de imaginație și a descris cum ar fi arătat viața lui dacă s-ar fi născut sărac. Vedeta crede că ar fi reușit sp bifeze aceleași reușite, dar la un alt nivel și spune că, oricât de puțini bani ar fi avut, tot ar fi reușit să o cucerească pe iubita sa și să o aducă pe lume pe fiica sa. 


„Dacă eram sărac.
   Dacă n-aș fi avut bani din familie, dacă tatăl meu nu știa atât de bine să-i facă eram rău de tot. Noroc cu el, că i-a plăcut școala mult. Aproape la fel de mult cât NU mi-a plăcut mie. A făcut vreo două facultăți în care a excelat, apoi leader prin minister și cel mai tânăr ambasador al nostru. Nu cred că împlinise 30. La 30 ani eu beam pe barcă unui prieten cu niște curve căci atât mă ducea capul.
   Deci dacă n-aveam? Să ne imaginăm, zic. Pitic aș fi fost oricum, așa mi-e gena. Gras la fel, că sunt născut într-un apartament cu igrasie din Dristor și m-am îngrășat cu KFC nu cu icre negre cum credeți. Îmi plac și mie tot papanașii, nu creme brulee-ul. 
  Bun, deci mic și gras. Nu mi-au plăcut școală și muncă vreodată, probabil aș fi fost nevoit s-o prestez pe a doua dar fără prima n-aș fi ajuns departe. Aș fi alergat după combinații imediat după liceu, căutător desăvârșit de cale ușoară, cum mă știu. Aș fi trăit de pe o zi pe altă, dar aș fi trăit la maxim așa cum am făcut-o oricum.
  Aș fi băut tot vodcă-mere dar Finlandia, nu Grey Goose. Aș fi mers tot la LOFT dar la bar, nu la masă. Aș avea mai puțini prieteni. Nu, aș avea același număr de prieteni, doar mai puține cunoștințe. Kent, nu Cohiba. 
  Aș fi descoperit cinematografia mai devreme, de asta sunt sigur. Aș fi lucrat orice, figurație, cascador, cărător de lumini sau ceva. 
  Aș fi crescut tot cu BUG Mafia și Paraziții și m-aș fi refugiat tot în Nickelback și Luke Combs.
  Aș fi scris cărți oricum, poate însă de publicat nu mi le-ar fi publicat nimeni. 
  Cumva aș fi ajuns la etajul unde sunt internați copiii bolnavi de cancer, la etajul 7 de la Fundeni și aș fi continuat până în ziua de astăzi să le car portocale și oncoxin. Nu aș fi reușit nici măcar să visez să renovez acel etaj, darămite o inițiativă . Banii mi-au adus notorietate și notorietatea m-a făcut să pot face ce am făcut în social.
   Aș fi vizitat tot ce am vizitat și până acum, mai puțîn hotelurile și restaurantele scumpe, dar în rest aș fi văzut totul cu rucsacul în spate și la pas. 
   Femei? Mult mai puține, asta e clar și probabil niciuna faimoasa. Până la urmă premisa acestui exercițiu este "dacă n-aș fi avut bani", nu "dacă n-aș fi avut bani dar eram înalt, frumos și deștept". Sigur insă m-aș fi îndrăgostit tot de Ana mea și aș fi făcut-o cumva să mă iubească și ea. De ce sunt așa sigur? Pentru că doar eu + Ana = Smaranda. Și întâlnirea mea cu Smaranda este scrisă în stele, simt asta. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim și să ne construim unul pe celălalt, unul fără altul nu se putea pe această lume”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel