Cum afectează Mercur retrograd în Taur, fiecare semn zodiacal. Camelia Pătrășcanu: Banii dau de furcă zodiilor

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Mercur retrograd în Taur, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Mercur retrograd în Taur, fiecare semn zodiacal, potrivit fanatik.ro

Pentru Berbeci, perioada este fructuoasă. Dau din coate pentru a câștiga bani. Au multe planete în zona banilor munciți. La final de aprilie și început de mai trebuie să fie atenți să nu cheltuiască inutil. Poate că vor ce e mai bun, dar nu are sens să facă niște cheltuieli ineficiente. Altfel, acțiunile lor pot avea succes și sunt bine corectate pe Mercur retrograd.

Pentru Tauri, Mercur retrograd vizează indirect banii. Are legătură mai mult cu atitudinea, cu firea lor. Sunt foarte rebeli. Nu ascultă de nimeni. Își ascultă propriul instinct și, în urma analizelor, se pot răzgândi. Ei se răzgândesc cel mai mult în această perioadă. E bine să aibă curajul să recunoască dacă ceva nu le mai convine.

Pentru Gemeni, Mercur retrograd e foarte reparator pentru sănătate, dar și pentru sănătatea financiară. Unii vor fi mai atenți la bani, la cum să facă să îi înmulțească. E într-o zonă discretă a hărții astrologice a Gemenilor, de aceea stau și se gândesc mai mult, fac cercetări.  Vor să își protejeze agoniseala. Sunt cu ochii în patru pentru a nu fi păcăliți.

Pentru Raci, Mercur retrograd vorbește despre planuri viitoare. E momentul cel mai potrivit să înceapă o acțiune nouă, un proiect nou. Se consultă cu multe persoane, își iau multe modele. Vorbesc mult și cu prietenii în perioada 20 aprilie-14 mai 2023. Au și Marte în zona banilor, așa că au șansele să tragă concluziile cele mai bune pentru ei. Sunt rezistenți la influențele care nu li se potrivesc.

Pentru Lei, apare nevoia de a face schimbări în contexte mari, unde ei au un rol important. Sunt puși pe harță, pe întrebări incomode. Vor să aibă siguranță, o plasă de protecție. Pot fi gică-contra și pot face probleme celor din anturaj dacă nu primesc lămuriri și lucrează divergent.

Pentru Fecioare, e un Mercur retrograd intelectual. E vorba de acte sau de verificarea cunoștințelor. O diplomă sau un act pe care îl obțin îi va ajuta în lunile următoare. Se pun de acord cu colegi și colaboratori privind condițiile de lucru și banii. E bine să pună la punct detaliile.

Pentru Balanțe, acest fenomen astrologic poate aduce la suprafață vulnerabilitatea lor în cazul unei colaborări. Au nevoie de acord chiar și de la partenerul de viață, ca să știe ce bani investesc și ce bani scot. Sunt cu ochii pe partenerul de viață, pe ce muncește și ce oferă. Pot fi discuții mai ales de organizare, de orar.

Pentru Scorpioni, Mercur vizează banii prin alianțe și colaborări. E bine să fie atenți în ce se bagă, ce promit, mai ales dacă pot. Mercur îl întâlnește pe Uranus și pot fi tentați să promită mult. Pot fi luați ușor de val. E bine să se gândească de două ori, să vadă dacă și alții țin pasul cu ei.

Pentru Săgetători, e vorba de hărnicie și de organizarea muncii. Să se țină de ritm, de un orar pe care îl au. Unele colaborări poate pică sau devin bolnăvicioase, toxice. Ori corectează acolo unde lucrurile nu merg, ori abandonează unele activități.

Pentru Capricorni, Mercur retrograd vorbește despre bani cheltuiți. Pentru ei e o bucurie mai mult sufletească decât un spor financiar. Pot fi îndemnați, stimulați să facă atenții, să fie generoși. Nu întotdeauna sunt de acord cu felul în care cei cadorisiți folosesc lucrurile primite. Pot face multă bucurie și așa reglează niște relații.

Pentru Vărsători, fenomenul e foarte zgârcit, econom și eficient. Nativii de aer țin de tot ce e al lor. Țin de bunurile lor și de bani. În familie, pot revalorifica un bun sau un obiecte pe care îl abandonaseră într-un colț. Pe de altă parte, sunt atenți la partea lor din ce fac, la timpul și energia investite.

Pentru Pești, este un Mercur retrograd care vorbește mult despre bani sau întoarce un plan pe toate fețele. Banii sunt negociați, discutați. Își împachetează acțiunile astfel încât ele să devină mai productive. Știu să se vândă, să facă propagandă. Pentru alți Pești, banii pot fi legați de studii. Pentru că e Mercur retrograd se gândesc mai bine dacă e cazul să reînceapă un curs.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel