Cum afectează Luna Plină "roz" relațiile fiecărui semn zodiacal, în perioada 5 - 6 aprilie 2023

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Dylan Sauerwein
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Dylan Sauerwein

Începând cu 5 aprilie - 6 aprilie 2023, Luna Plină "roz" în Balanță va afecta relațiile fiecărui semn zodiacal în parte.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Știi deja tot ce trebuie să schimbi în relația ta pentru a crea mai mult echilibru; trebuie să începi să ai încredere în tine. Dragostea nu funcționează întotdeauna așa cum crezi tu că va funcționa, dar îți ești dator să te vindeci la nivelul următor, astfel încât să poți începe să te bucuri cu adevărat de relația și de viața ta. Este timpul să te ocupi de ceea ce te doare de mult prea mult timp, deoarece în prezent ești susținut pe deplin pentru a îmbrățișa adevărul și a lua problema în propriile mâini.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Te concentrezi mai mult pe chestiuni legate de iubirea de sine, ceea ce te va ajuta să îți creezi acel sentiment interior de siguranță. În măsura în care doi pot fi mai buni decât unul, ar trebui să fii, de asemenea, puternic în propriul spirit. Acest lucru creează mediul de creare a unui spațiu pentru iubire. În această săptămână, unele informații neașteptate te pot ajuta să dezvolți o relație mai sănătoasă cu tine și cu partenerul tău.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Viața ar trebui să se bucure, iar relația ta romantică ar trebui să fie o parte importantă din asta. Începând cu această săptămână, s-ar putea să vă concentrați mai mult pe carieră și pe prieteni decât să stați neapărat în casă pentru a petrece timp de calitate cu partenerul dvs. Încearcă să îți implici partenerul în ceea ce îți dorești în acest moment; totuși, dacă preferi să ai propriul spațiu, atunci este timpul să începi să te întrebi de ce și dacă relația ta contribuie la o viață plină de bucurie.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Nu ar trebui să te simți niciodată reținută de relația ta. Nu ar trebui să trebuiască niciodată să renunți la visele tale pentru a fi persoana de care partenerul tău are nevoie. Acordă-ți permisiunea de a-ți însuși visele și dorințele și de a nu te conforma pentru a păstra lucrurile așa cum sunt. Căminul și familia sunt întotdeauna extrem de importante pentru tine, dar trebuie să te asiguri mai întâi să ai grijă de căminul din interiorul tău. Îți ești datoare să faci din viața ta tot ceea ce ai visat vreodată.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Să iubești cu voce tare în declarații și mișcări mari este distractiv, dar asigură-te că ai cu adevărat conversațiile necesare pentru a avea grijă de relația ta romantică. În timpul acestei Luni pline, conversațiile devin esențiale pentru menținerea și creșterea conexiunii tale, mai ales că atenția ta va fi în altă parte. Există aici o șansă pentru tine de a-ți duce relația într-un loc nou, dar pentru a face acest lucru, trebuie să te asiguri că vorbești cu partenerul tău despre faptul că vrei să vii cu noi în această călătorie.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Romantismul poate fi adesea mai semnificativ atunci când este echilibrat cu ceea ce ai nevoie cu adevărat. Actele de serviciu din această săptămână sunt sporite, deoarece vă concentrați mai mult pe relația dvs. în ceea ce privește modul în care partenerul dvs. se arată pentru dvs. Nu te aștepta ca partenerul tău să fie un cititor de minți în ceea ce privește nevoile tale. În schimb, apleacă-te spre a te apăra pe tine însuți, deoarece ești pregătit să îți transformi relația la un nou nivel de intimitate emoțională.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Vindecarea este dificilă, deoarece vine în valuri. Când credeai că ai ajuns la apogeul creșterii, universul îți aruncă un test. Dar, uneori, acel test constă în a realiza cât de departe ai ajuns. Dă-ți voie să simți tot ceea ce începi săptămâna aceasta, ca să nu păstrezi ceva în tine mai târziu. Există atât de mult romantism și posibilități în jurul tău chiar acum; îți ești dator să te bucuri pe deplin de ele.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


În această săptămână, ești pregătit pentru evoluții mari în cadrul vieții tale romantice. Dragostea este în meniu, dar și angajamentul. S-ar putea să apară o realizare sau o veste care pare să schimbe totul peste noapte, lăsându-vă să simțiți că vă creați cea mai bună dintre cele două lumi: pasiune și stabilitate. Aceasta a fost întotdeauna munca ta în relații, dar începând cu această săptămână, universul este de partea ta, ajutându-te să rămâi cu picioarele pe pământ în timp ce creezi relația visurilor tale.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește dragostea, trebuie să faci întotdeauna ceea ce simți cel mai bine. Chiar dacă ai familie și prieteni la care ții, doar părerea ta contează. Doar sentimentele și dorințele tale pentru ceea ce vrei și ai nevoie de la iubire ar trebui să fie direcționate în acest moment. Se pare că se anunță schimbări, în special în jurul unei relații angajate; cu toate acestea, schimbarea înseamnă, de asemenea, că s-a deschis un spațiu de vindecare și creștere. Concentrează-te pe ceea ce s-a schimbat în tine pentru a crea această nouă oportunitate și continuă să faci câte un pas înainte.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să clarificați ceea ce adaugă bucurie în viața dumneavoastră. Dacă relația dvs. este prioritatea dvs. principală, atunci timpul și efortul investit în această parte a vieții dvs. ar trebui să reflecte acest lucru. Deși poate fi mai ușor de determinat atunci când obțineți succes în carieră, nu subestimați puterea vulnerabilității emoționale sau a faptului de a păstra spațiu pentru partenerul dvs. Cu cât îți îmbrățișezi mai mult latura emoțională începând din această săptămână, cu atât mai bine va fi totul.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Uneori, înveți cel mai mult atunci când pleci de unde te simți confortabil. Indiferent dacă călătoriile sunt sau nu în program pentru această săptămână, o nouă oportunitate sau aventură sosește la timp. Această experiență te va ajuta să îți resetezi valorile, să ai conversații importante despre relații și chiar probabil să îți transformi viziunea sau nevoile din jurul casei tale. S-ar putea simți că se întâmplă multe lucruri simultan, dar nu uitați că totul este bun și că este ceea ce ați muncit.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Lucrurile se schimbă întotdeauna atunci când o faci, ceea ce înseamnă că aceasta poate fi săptămâna în care apare o anumită claritate, permițând ca acest lucru să se întâmple. Ai mereu chef de romantism, dar acum devii mai serioasă în ceea ce privește ceea ce ai nevoie, inclusiv ceea ce înseamnă angajamentul pentru tine. În această săptămână, conversațiile vulnerabile despre angajament vor crea un spațiu de aprofundare a intimității și conversației, ceea ce ar trebui să ofere chiar schimbările pe care le căutai.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel