Cum afectează Luna în conjuncție cu Jupiter în Berbec horoscopul fiecărui semn zodiacal tot anul începând cu 25 ianuarie 2023

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jakub Pabis
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jakub Pabis

Luna tranzitează fiecare semn zodiacal pe parcursul lunii, așa că atunci când Luna se află în Berbec, în perioada în care Jupiter se află acolo, va crea un anumit efect în horoscopul tău, indiferent de semnul zodiacal pe care îl ai. Jupiter este o planetă norocoasă în Berbec, așa că avem ocazia unui câștig (sau pierdere) rapid atunci când Luna își petrece timpul în Berbec.

Berbec

(21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, vei avea de-a face cu un bărbat care îți scoate la iveală partea cea mai rea. Îți vei menține poziția, în ciuda eforturilor acestui bărbat de a te submina. Nu este o persoană plăcută cu care să ai de-a face și vei resimți prezența sa. Nu ai niciun respect pentru această persoană și nici ea nu are pentru tine. Fii deșteaptă și termină rapid tot ce ai de făcut; NU vrei să fii aproape de această persoană prea mult timp.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Visele urâte îți pregătesc ziua, deoarece nu te poți abține să nu simți că este ceva în neregulă cu cineva din viața ta. Simți că instinctul tău încearcă să-ți spună ceva, dar nu poți pune degetul pe el.Această incertitudine te scoate din minți în această zi și s-ar putea să ajungi să te răstești la o persoană dragă. Aceștia vor înțelege, dar tu vei simți totuși regretul de a lovi pe cineva care nu merită agresivitatea ta deplasată.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este o altă zi în care ești aproape, dar nu obții premiul. Intri într-o nouă fază a frustrării tale, Gemeni, căci ai îndurat acest gen de tachinări de mai bine de un an. Acest lucru este legat de muncă și te saturi foarte repede. Vei avea astăzi o oportunitate care se va reaminti în cele din urmă, spre marea ta nemulțumire. Încă o lovitură în orgoliu? Da, din păcate.

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Dacă reușești să nu te mai gândești la autocompătimirea ta, vei avea în fața ochilor o oportunitate de primă mână. Ceea ce se întâmplă cu tine este că ai început să te obișnuiești să te simți prost, așa că atunci când ți se prezintă ceva cu adevărat bun, abia dacă îl observi. Zona ta de confort a devenit acum tristă, ceea ce îți spune că trebuie să începi să accepți că și ție ți se pot întâmpla lucruri bune.

Leu
(23 iulie - 22 august)


Nu vreți să munciți. Vreți ca alții să muncească în locul dvs.; dacă tot sunt acolo, să vă plătească și drumul. Ai devenit atât de leneș și de dependent de bunătatea celor care îți vin în ajutor, încât începi să devii arogant în această privință. Ca și cum toată lumea din viața ta ar fi acolo pentru a te distra și a te susține. Acest lucru va culege dispreț din partea celor dragi ție. Trebuie să începi să muncești.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Nu vei putea să taci din gură astăzi când vine vorba de a lăuda un bărbat din viața ta. Poate fi vorba de un partener sau de un coleg de muncă, dar ești genul de persoană care, atunci când i se face un bine, reacționează foarte, foarte bine. Tot ce aveai nevoie era ca cineva să-ți aprecieze eforturile depuse; astăzi, vei primi asta. Această persoană va sta sus pe lista ta.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi este ziua în care pui capăt oficial unui obicei prost. Iar acest lucru, în sine, este un motiv de bucurie. Ți-ai dat seama că ești singurul din viața ta care poate face schimbarea necesară și ai acceptat în sfârșit că depinde de tine să iei atitudine. S-ar putea să sfârșești plângând pierderea acestui obicei prost, dar vei fi mult mai sănătos pentru alegerea ta. Rămâi pe calea cea bună, Balanță. Rămâi pe poziții.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu fi surprins dacă te vei trezi astăzi târguindu-te la prețuri, deoarece Luna în conjuncție cu Jupiter în Berbec te aduce în fața unei oportunități financiare pe care va fi greu să o refuzi. Îți va plăcea să ai de-a face cu persoana responsabilă, dar nu-ți va plăcea costul și, din această cauză, vei încerca să rezolvi ceva în favoarea ta. Din nefericire, această persoană nu are nicio intenție de a ceda, dar tu îți dorești destul de mult, așa că vei plăti prețul integral. Este în regulă.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Există o expresie care se potrivește acestei zile pentru tine și se numește "Shut Eye". Shut Eye se întâmplă atunci când începi să crezi în minciunile tale, mai ales dacă încerci să "înveți" pe cineva ceva de natură spirituală. Este ceea ce se întâmplă atunci când o persoană începe să creadă că este o ființă iluminată, care este deasupra tuturor lucrurilor. Astăzi este ziua ta de a experimenta "Shut Eye", în timp ce te prefaci că intri în lumea altcuiva, doar pentru ca acesta să te scoată la iveală, așa cum ești tu.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Și mai ești și tu, Capricorn, care pari să călărești prin Luna conjuncție cu Jupiter în Berbec ca un general cuceritor. Lucrul pe care ți-l doreai cel mai mult - liniște în casă - se va întâmpla astăzi.Partenerul tău va dovedi că este cel mai bun prieten al tău, iar tu vei simți din nou că există speranță în relația ta. Tu și partenerul tău veți trece un prag; neînțelegerile din trecut sunt acum probleme moarte. Tot ce vrei să faci este să mergi mai departe și... o faci.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

O veste bună îți vine astăzi prin intermediul unui membru al familiei. Dorințele tale s-au împlinit; te vei simți mândru și fericit că trăiești. Luna în conjuncție cu Jupiter în Berbec vă permite să stați deoparte și să vă bucurați de gloria realizărilor altcuiva. Știind că această persoană iubită a putut atinge un astfel de succes vă face să radiați de dragoste și bucurie. Această zi nu este despre tine, ci despre fericirea ta pentru altcineva.

Pești
(19 februarie - 10 martie)

Ziua de astăzi îți rezervă o victorie, deși mică și umilă. Această zi se referă la lucrurile mărunte. Astăzi nu joci în liga mare. Îți numeri binecuvântările pentru cele mai mici realizări. Luna în conjuncție cu Jupiter în Berbec îți permite să îți iei puterea în umilință, mai degrabă decât în câștiguri mari și excesive. Vei fi foarte fericit astăzi cu ceea ce ai.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel