Cum a trecut Nicoleta Luciu peste infidelitățile soțului ei: „Fetele bune au gura mai mică”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Luciu, foto Instagram
Descriere foto: Nicoleta Luciu, foto Instagram

Nicoleta Luciu se bucură în prezent de o familie minunată, dar în trecut vedeta a fost nevoită să se lupte cu infidelitățile soțului. Cum a trecut peste și de ce a renunțat la divorț?

Nicoleta Luciu este un exemplu de mamă, soție și femeie de succes. Chiar dacă se bucura în trecut de un succes imens, aceasta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se putea dedica familiei. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au făcut nunta în 2012 și au împreună patru copii.


Dar trecutul lor nu este lipsit de momente tensionate și situații dificile. În urmă cu câțiva ani, soțul brunetei, afaceristul Zsolt Csergo a avut o aventură cu o antrenoare de fitness. Nicoleta Luciu a vrut să divorțeze, dar cei patru copii au făcut-o să îi mai dea o șansă bărbatului. 


„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii.


Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit Wowbiz.


În anul 2013, la doar câteva luni de când a aflat de aventura soțului ei, Nicoleta Luciu a explicat motivul pentru care a decis să îi mai dea acestuia o șansă. 


„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu.


Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a dezvăluit dramele din perioada copilăriei

 

Bruneta a fost crescută de un tată alcoolic care le-a făcut viața un calvar. Mama Nicoletei era victima agresiunii fizice, iar cele două surori au trăit în frică și teroare mulți ani. 

 

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem”, a declarat Nicoleta Luciu pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel