Cum a slăbit Tudor Ionescu. Totul a plecat de la un pariu cu Cătălin Măruță: „Am zis să nu mă fac de rușine”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Tudor Ionescu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre lupta cu kilogramele în plus. 

Tudor Ionescu, membrul trupe Fly Project, a fost invitat la interviurile Spectacola, emisiune relizată de Georgiana Ioniță, acolo unde a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus, Artistul a mărturisit că nu a arătat niciodată așa cum și-a dorit și singurul moment când avea mai putine kilograme a fost acela în care s-a confruntat cu sărăcia și nu avea ce să pună pe masă. 

„Eu mi-am dorit să slăbesc. Nu am arătat niciodată așa cum mi-am dorit, doar din când în când. Toate aceste lucruri se întâmplat în perioada în care eram sărac. Am avut și perioade de genul acesta. Și când nu ai ce mânca, nu ai nici după ce să bei apă. Atunci eram mai slab.”, a declarat Tudor Ionescu pentru Spectacola. 

Cătălin Măruță l-a provocat pe Tudor Ionescu să slăbească

Artistul a povestit că lupta cu kilogramele în plus a început odată cu apariția proiectului Fly Project. Mâncatul haotic și stresul l-au adus pe Tudor să cântărească 104 kilograme. Cântărețul a povestit că a început să slăbească după ce a făcut un pariu cu Cătălin Măruță. Mai exact, prezentatorul TV l-a provocat să slăbească zece kilograme într-o lună. Zis și făcut!

„La un moment dat a intervenit și stresul, foarte multe turnee, mâncam foarte prost, practic a început Fly Project. De atunci a început nebunia. Viața unui artist nu este tocmai liniștită. Și când creierul nu mai înțelege de ce mănânci la anumite ore, de ce dormi la o anumită oră, atunci se produc tot felul de schimbări. În anul 2017 mi-am propus să slăbesc. Totul a pornit de la un pariu cu Cătălin Măruță. M-a provacat să slăbesc 10 kilograme într-o lună. Eu i-am zis că nu fac pariuri, că nu cred în așa ceva, mi se par niște tâmpenii.

Până la urmă am acceptat provocarea lui. Eu sunt un om de cuvânt și am făcut pariul. Am zis să nu mă fac de rușine și după o lună să mă duc cu minu zece kilograme. Aveam 104 kilograme și m-am întors cu minus zece kilograme, așa cum am promis. A început să îmi placă de mine așa mai slab.”, a mai spus artistul. 

Tudor Ionescu: „E pentru prima dată în viața mea când toți din jurul meu îmi spun să mănânc”

Tudor Ionescu a mărturisit că voia să arate bine și pentru copilul său, ca să nu-i fie jenă când apare alături de el. După ce a slăbit în urma provocării lansate de Cătălin Măruță, artistul a vrut să fie mai slab, însă recunoaște s-a dus mai jos decât trebuia. Totodată, acesta a precizat că și-a făcut și analizele pentru a se asigura că starea lui de sănătate este una bună. 

„Am vrut să fiu un tată cu care copilul să se mândrească, să nu-i fie jenă când coboară din mașină, să nu-i fie jenă când mă duc să o iau de la grădiniță. 

După un an jumătate, doi, eu rămăsesem pe la 85 de kilograme și nu ma coboram sub nicio formă. După ce a venit pandemia mi-am făcut griji că o să pun la loc kilogramele pe care le dădusem jos. Mi s-a pus pata într-o zi, mi-am setat creierul să-mi schimb triactoriile, mi-am repus scopuri noi și unul dintre ele a fost să slăbesc. Trebuie să știi când să-i spui creierului să se oprească, dar eu nu am făcut asta și m-am dus mai jos de cât trebuia. E pentru prima dată în viața mea când toți din jurul meu îmi spun să mănânc.  Mânânc o dată pe zi, seara,  când ajung acasă de la studio.  Mi-am făcut și analizele, să văd dacă sunt pe moarte.”, a mai spus Tudor Ionescu. 

 

Vezi interviul întreg mai jos:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel