Cum a slăbit psihologul Radu Leca 100 de kilograme, într-un timp record: "Am început să fac două lucruri care m-au ajutat extraordinar"

Data publicării:
Sursa foto: Radu Leca, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Radu Leca, captură YouTube

Psihologul Radu Leca a dezvăluit cum a reușit să slăbească 100 de kilograme, într-un timp record. 

Radu Leca a reușit să dea jos 100 de kilograme, în doar un an, fără să-și facă operație de micșorare a stomacului. Renumitul psiholog a dezvăluit cum a reușit să ajungă la forma dorită. 

Cum a slăbit psihologul Radu Leca 100 de kilograme, într-un timp record

Radu Leca a mărturisit că a renunțat la alimentele pe bază de făină, dar a exclus și tot ce înseamnă proteina animală. Psihologul a specificat că în tot procesul de slăbire a fost asistat de 3 medici nutriționiști.

„În data de 21 februarie 2022, după ce am avut un hop personal, atât emoțional, cât și fizic, am decis să am grijă de mine și am început să fac două lucruri care m-au ajutat extraordinar', a spus Radu Leca, pentru EGO.ro.

„Am cântărit tot ceea ce am mâncat, am exclus în totalitate carnea, ouăle, laptele, brânza, făina și am rămas doar pe legume pentru o perioadă de 9 luni de zile. În urmă cu câteva săptămâni am reintrodus laptele, brânza și oul în dietă, asta după ce lângă mine au stat 3 medici nutriționiști care au avut exemplar grijă de mine', a mai spus psihologul Radu Leca.

Radu Leca s-a făcut psiholog după ce tatăl său s-a îmbolnăvit de inimă

Radu Leca a povestit cum a ajuns să fie psiholog, dar și ce l-a determinat să aleagă această meserie. 

Psihologia a venit în viață mea când prietenul și tatăl meu nu mai putea fi ajutat. De atunci am înțeles că este imperios necesara formarea psihologiei cardiacului în interiorul psihologiei estice având că scop ajutorul psihologic oferit atât cardiacilor cât și familiilor acestora. În psihologie nu exista cuvântul dificil. Cum nu exista nici noțiunea de Dumnezeu.

În interiorul psihologiei mele Dumnezeu exista și fară El în minte eu nu vorbesc cu niciun om ce-mi trece pragul cabinetului. Copiii sunt minunați. Ei ajung bolnavi în marea lor majoritate din cauza părinților.

Cei mai triști ochi văzuți de mine în 16 ani aparțin unei fetițe de 8 ani ce era bătuta cu ciocanul de tatăl ei. Bolile părinților se răsfrâng asupra copiilor și îi strica. Anxiosul creste anxioși. Depresivul creste depresivi. Alcoolicul mai greșește' și unii copii nu ajung sclavii lui Bahus' – a povestit el în cadrul unui interviu, potrivit Viva



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel