Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme. Vedeta le-a dezvăluit fanilor rețeta

Data publicării:
Nicoleta Voica, sursa facebook
Descriere foto: Nicoleta Voica, sursa facebook

Nicoleta Voica a dezvăluit rețeta care a ajutat-o să slăbească 35 de kilograme. 

Nicoleta Voica este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Pe zi ce trece, vedeta arată tot mai bine, motiv pentru care fanii s-au întrebat cum reușește acest lucru. Recent, vedeta a dezvăluit că a reușit să dea jos 35 de kilograme. Nicoleta Voica împreună cu soțul ei au făcut un grup de facebook pentru fanii artistei, acolo unde ea  le spune detalii despre viața ei sănătoasă și îi ajută să slăbească mult, dar sănătos.

,,Ne lăudăm cu foarte multe, dar în primul rând, eu și soțul meu am creat pe Facebook un grup care se numește Maratonul Perseverenților, pentru că a fi perseverent înseamnă a reuși, musai a reuși. Asta se ocupă cu sfaturi clare, cu îndrumări prin exemplul personal și cu nutriție sănătoasă.

Când spun sănătoasă, spun echilibrată din punct de vedere nutrițional și, bineînțeles, luând și aportul acela de nutrienți de care avem nevoie. Pentru asta, soțul meu, Alin, care se ocupă de nutriție de 20 de ani oferă consultanță gratuită.”, a spus artista.

 

Interpreta de muzică populară a mărturisit că și soțul ei a adoptat un stil de viață sănătos, după ce a acumulat aproape 17 kilograme în pandemie. 

„Când te apuci de lăutărie și de evenimente, cu nutriția mai pe planul doi, dar trezindu-mă cu 17 kilograme în plus în pandemie, am zis să ne apucăm de treabă. Acum 7 luni am luat decizia. Ne-am apucat să facem minim 6000 de pași, Nicoleta, respectiv 10.000 de pași eu. Ne-am apucat să ne echilibrăm alimentația, am introdus suplimenții corespunzători. Nicoleta a început să se odihnească mult mai bine

Am zis că n-ar fi rău să nu fim singuri în tot procesul ăsta și am făcut un grup pe Facebook, ce se numește Maratonul perseverenților. (…) Nu mai suntem singuri, sunt vreo 5000 de oameni care ne urmăresc, ne împărtășesc ceea ce fac. Unii dintre ei au și achiesat a stilul nostru de viață și premiile pe care le pregătim sunt în proporție de 90% pentru ei.„, a declarat soțul Nicoletei Voica.

 

Citește și: Lucian Mîndruță, mesaj dureros pentru tatăl său. Jurnalistul a recunoscut că nu și-a cunoscut prea bine părintele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel