Cum a scăpat soțul Elenei Merișoreanu de COVID-19. Artista de dezvăluit totul

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa facebook

Elena Merișoreanu a rupt tăcerea și a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanu a fost transportat de urgență la spital, săptămâna trecută, din cauza complicațiilor apărute în urma infectării sale cu noul coronavirus. Medicii au constatat că plămânii fostului colonel în vârstă de 74 de ani erau afectați în proporție de 75% de infecția cu virusul COVID-19.

După toate astea, artista spune că soțul ei a fost foarte bine îngrijit de doctori, a primit mască de oxigen și perfuzii, fiind supravegheat atent de către cadrele medicale. Acum, starea lui Viorel Croitoru este una bună și urmează să fie externat zilele acestea.

„Atunci când omul e bolnav nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital

Au vrut să-l externeze ieri, dar trebuie să-i mai facă un CT, să verifice plămânii. A scăpat ca prin urechile acului, nu a fost intubat“, a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

Elena Merișoreanu a declarat pentru Playtech faptul că bănuiește că soțul ei ar fi luat coronavirusul de la unul dintre muncitorii de la casa lor din Vâlcea.

„Soțul meu se simte bine, am venit cu fiica mea la spital, ca să îl externăm. Nu credeam că mai scapă, având în vedere starea în care era când l-am adus aici. Nu mai putea respira, era foarte rău, ce-i drept. Noi avem o căsuță în Vâlcea, iar el a fost să curețe pomii, s-a văzut acolo cu mai multe persoane și cred că de acolo a luat virusul, de la un muncitor.

El are și diabet și poate s-a agravat și de la asta. Am avut parte de niște doctori deosebiți, care și-au dat toată silința să îl facă bine. Soțul meu le zicea asistentelor ”furnicuțe”. S-au mișcat foarte repede și foarte bine, mi-au pus soțul pe picioare”, a declarat artista pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel