Cum a reușit Ed Sheeran să scape de kilogramele în plus. Artistul a dezvăluit secretul: "Nu mai fac asta și totul merge bine"

Data publicării:
Ed Sheeran, foto instagram
Descriere foto: Ed Sheeran, foto instagram

Ed Sheeran a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în lus. Artistul nu a avut nevoie de o dietă anume.

Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați artiști. Ceva noroc, muncă multă, la pachet cu determinare și talent cu carul, așa ar arăta viața lui Ed Sheeran. Cu un păr neobișnuit de roșu, cu un semn mare pe față, ochelari cu lentile groase și o bâlbâială accentuată, Ed Sheeran a avut o copilărie grea. Interesul pentru muzică l-a arătat de la o vârstă fragedă, în școală având de luptat cu socializarea. Respins și chiar luat în derâdere de colegii de școală, s-a retras din toate activitățile. Singur, în camera sa, a mărturisit că acelea erau unicele momente în care se simțea stăpân pe propria persoană. Într-un mod uimitor, lucrurile stăteau altfel când participa la Corul Bisericii.

Acum, viața artistul s-a schimbat complet. Pe lângă faptul că a devenit tătic, Ed Sheeran s-a hotărât să adopte un stil de viață sănătos. A fost necesar doar să renunțe la mâncarea din oraș și să se apuce de sport ca să dea jos kilogramele în plus. 

La 30 de ani, Sheeran afirmă că se simte mai sănătos ca oricând. Artistul a vorbit despre toate schimbările din viața lui într-un interviu pentru BBC Radio.

„Este prima dată când sunt cu adevărat sănătos. Am cam eliminat toate obiceiurile proaste din viața mea. Fac sport pe fiecare zi. Mâncam mâncare la pachet din oraș pe fiecare zi, iar acum nu mai fac asta și totul merge bine”, a mărturisit Ed Sheeran.

Într-un interviu mai vechi, Ed Sheeran declara că, după ce a renunțat la fumat,  a început să alerge, în încercarea de a scăpa de efectele nocive lăsate de tutun.

„M-am lăsat de fumat acum trei ani și de atunci am început să fac sport. Îmi place. Am început să alerg pentru că atunci când m-am lăsat de fumat eram constient că plămânii mei erau plini de &%$^% și că trebuia să îi curăț. Sălile de fitness sunt bune, dar nimic nu se compară cu aerul curat. Pentru mine, ăsta e principalul motiv pentru care am început s-o fac”, a explicat artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel