Cum a reușit Daniel Buzdugan să scape de kilogramele în plus. Omul de radio a renunțat complet la una dintre mese: „E nevoie de voință”

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan a dezăluit care este dieta care l-a ajutat să slăbească. 

Daniel Buzdugan este una dintre cele mai îndrăgite voci de la radio, iar prietenia sa cu Mihai Morar, partenerul său de matinal, este bine cunoscută. De asemenea, toată lumea mai cunoaște și dragostea pe care i-o poartă Daniel Buzdugan Greciei și, asta, pentru că, prezentatorul de radio este nelipsit în această țară de 11 ani. 

Chiar și vara aceasta, omul de radio a mers în aceeași destinație.

„Verile. Am prieteni, acolo, de 25 de ani, așa că mergem acolo în fiecare vară. Sunt foști colegi de facultate de-ai soției (Monica, n.r.), care au făcut Medicina la Iași. Şi vara asta să înțeleg că tot în Grecia...  Am ajuns deja de vineri în Grecia, suntem tot la prietenii noștri. Noi suntem îndrăgostiți de mare și, atunci ne place foarte mult să mergem acolo, la Marea Egee.” , a declarat Daniel Buzdugan pentru click.ro

Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească

Daniel Buzdugan a recunoscut că a renunțat la micul dejun și a avut câteva perioade în care a ținut post negru.

E nevoie de voință. De a ține în frâu niște instincte. Am mai avut perioade în care am mâncat foarte puțin. Adică, am avut perioade în care am ținut un post negru, de vreo trei zile, care m-a ajutat foarte mult. O altă metodă prin care am mai reușit să slăbesc a fost să nu mai mănânc dimineața. De obicei, se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Da, dar nu e obligatoriu. Adică, dacă ți-e foame, dimineața, și n-ai energie e ok. Am observat că, de cele mai multe ori, dimineața, când mănânci, nu mai ai energia potrivită, pentru că se duce către digestie. Tot ce ai strâns și ai acumulat noaptea prin somn ți-ai încărcat organismul și în loc să folosești energia aia la ce ai de făcut în prima parte a zilei, ți-o irosești pe micul dejun.

De ce nu s-ar muta Daniel Buzdugan în Grecia

Chiar dacă se declară a fi un mare fan al acestei destinații turistice, prezentatorul de matinal spune că nu ar putea să locuiască permanent în aceasta țară. Asta nu pentru că nu și-ar dori acest lucru, ci pentru că meseria și, implicit, resursele financiare, nu l-ar ajuta.

„Nu m-aș muta. Nu am posibilități. Una e să te duci ca turist și alta e să stai acolo”, a mai mărturisit Daniel Buzdugan pentru ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel