Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea după ce fiica sa a pozat nud: “Ești zero, te-ai vândut!” Mărturisirile vedetei despre relația cu părintele său

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea a povestit ce reacție a avut tatăl său când a aflat că fiica lui a pozat nud într-o revista pentru adulți.

Recent, Andreea Mantea a vorbit despre cel mai marcant moment din cariera sa. Mai exact, vedeta a pozat nud pentru o revistă dedicată bărbaților.  În acel moment, prezentatoarea Tv a avut un adevărat conflict cu tatăl său, care a rămas dezamăgit de faptul că fiica sa s-a pozat într-o asemenea ipostază.

În emisiunea online ”În oglindă” a lui Mihai Ghiță, Andreea Mantea a vorbit sincer despre începutul carierei în showbiz. Vedetei nu i-a fost deloc ușor, mai ales că părintele nu a fost de acord ca fiica lui să pozeze pentru o asemenea revistă. 

Andreea Mantea a povestit că și-a dorit enorm să dea la Teatru și Film, însă tatăl său nu a fost de acord cu acest lucru.

„Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont. Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy.

Doar locul întâi, cea care câștiga Miss Playboy trebuia să aibă acest pictorial. Niciodată pe acest pământ nu m-am gândit eu că și locul doi, și locul trei, și Miss Popularitate. Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. «Păi scrie în contract.» Și scria, într-adevăr”, a mărturisit Andreea Mantea.

„Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu. Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc”, a explicat Mantea.

”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea. S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi.

Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba. Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis «Să-ți arăt că pot» Și mi-a zis «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”, a dezvăluit Andreea Mantea în emisiunea online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel