Cum a reacționat Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, după ce a aflat că va avea un frățior sau o surioară

Data publicării:
Andreea Ibaka și Cabral, foto Arhiva personală
Descriere foto: Andreea Ibaka și Cabral, foto Arhiva personală

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc cele mai frumoase clipe de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Andreea Ibacka va devenit mămică pentru a doua oară și este în al nouălea cer. Bebelușul va veni pe lume în toamnă, iar cea mai nerăbdătoare este chiar Namiko, care așteaptă entuziasmată să aibă un frățior sau o surioară. 


Anunțul cel mai mare a fost dat chiar de Cabral pe pagina lui de Instagram: ”Încă unul. Livrare: Toamna 2021”. 


„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram! 


Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna”, a mărturisit emoţionată Andreea. 


Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea a început prin 2007, când el era deja cunoscut telespectatorilor din producțiile postului Acasă TV, iar Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci și își făcea debutul ca actriță, după ce luase un casting pentru o nouă producție, ”Inimă de ţigan”. 


”In toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările.


Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a declarat Cabral, potrivit protv.ro.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel