Cum a reacționat fiica Anamariei Prodan când a aflat că mama ei a fost înșelată: „Hai să vedem cum o dregem ca să nu se afle”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri neașteptate din relația cu Laurențiu Reghecampf. De când știa vedeta de aventurile soțului?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze după 15 ani de relație, iar antrenorul și-a găsit fericirea în brațele unui domnișoare mult mai tinere, care în curând îl va face tătic pentru a treia oară. 


Anamaria Prodan a mers în podcastul lui Codin Maticiuc unde a vorbit și despre fosta relație cu Laurențiu Reghecampf. Declinul în relația lor ar fi început de acum 2 ani de zile, dar sexy-impresara l-a iertat în repetate rânduri. În cele din urmă, au ajuns la divorț, iar la început de februarie au primul termen. 


Anamaria Prodan a dezvăluit că fiica ei o cunoștea pe amanta lui Reghe și l-a sunat pe acesta pentru a-i explica situația și pentru a-l convinge să se întoarcă acasă. Iată care au fost cuvintele spune de tânăra fiică a impresarei:


„În condițiile în care copiii tăi au 23 de ani și iubita 29, trebuie să fii dement. Și ți-o mai și cunoaște toată lumea. Și anturajul lui fiică-ta. Din toate… Adică e jenant să te sune fata ta să îți spună, tata, dar știi că… Vezi că ai luat calul invers. Întoarce-te repede, hai să vedem cum o dregem ca să nu se afle. Și tu să arăți ca un dement, cumva, să mergi înainte… Tu nu doar că ne-ai pierdut pe noi, tu ți-ai pierdut direcția, dacă nu eram eu, era pierdut de ani de zile”, a povestit Anamaria Prodan pe Youtube. 


Anamaria Prodan a aflat pentru prima oară despre divorț de la un polițist. Acesta nici nu a fost anunțată de Laurențiu Reghecampf. Luni bune la rând, sexy-impresara a încercat să nege divorțul, dar și aventura soțului, sperând că acesta se va întoarce înapoi acasă mai devreme sau mai târziu. 


„Eu am aflat prima dată de divorț de la un polițist. El mi-a spus că Reghecampf divorțează. M-a oprit aproape de casă și mi-a spus ce a apărut în presă. Eu nu am primit actele de divorț, probabil trebuie să le primesc. Noi vorbim foarte rar. Până la acea veste noi, familia, am fost ceva unic. Pentru mine nu este loc de împăcare. Pentru mine un om nu poate să-și trădeze familia și copii. Când ți-ai pierdut familia te-ai pierdut pe tine și de tine”, a spus impresara în emisiunea La Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel