Cum a reacționat Dan Bittman la zvonurile conform cărora ar avea probleme cu banii. Dezvăluirile artistului: Starea mea financiară...”

Data publicării:
Dan Bittman, foto Facebook
Descriere foto: Dan Bittman, foto Facebook

Dan Bittman a spus adevărul despre situația financiară, după ce s-a speculat că a ajuns la fundul sacului.

În ultima perioadă s-a tot speculat faptul că Dan Bittman se confruntă cu problemele financiare. Sătul de toate aceste informații, membrul trupei Holograf a decis să lămurească această situație și să dezvăluie cum stau de fapt lucrurile. În cadrul unei emisiuni, Dan Bittman a declarat că-n ciuda celor auzite în presă, starea lui financiară este una foarte bună și constantă. Așadar, artist a dat de înțeles că deși în ultima perioadă, la fel ca ceilalți cântăreți, nu a mai avut concerte și evenimente în contextul pandemiei de coronavirus, nu se confruntă cu probleme financiare.

„Starea mea financiară este foarte bună. (...) Starea mea financiară este constantă”, a declarat Dan Bittman, de curând, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Dan Bittman, drama care l-a marcat profund

În 2011, Dan Bittman primea cel mai trist telefon din viața sa. Era noaptea dintre ani, iar el se afla pe scenă, alături de trupa Holograf. Nici nu se gândea că tatăl său avea sa moară la doar câteva ore după ce s-au văzut. Cu toată suferința, artistul a fost nevoit să urce din nou pe scenă și să cânte. Cântărețul avea să trăiască această tragedie și a doua oară, un an mai târziu, când, aflat la Sighișoara, tot la un concert, a fost anunțat că mama sa a murit. Și de data aceasta artistul a urcat pe scenă și a cântat, în ciuda suferinței. 


„Am pățit asta de 2 ori, și când a murit tata, dar și când a murit mama. Tata a murit de Revelion 2011 și noi aveam 3 spectacole și dacă nu era colegul nostru care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis; stai liniștit, că era praf. Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole. Apoi a doua zi am realizat ce s-a întâmplat. Și a doua... eram la Sighișoara și tot ala m-au sunat de acasă să vin că mama... și am cântat, dar asta e o tragedie de fiecare dată. Eu cel puțin sunt trecut. Prețul pe care îl plătești pentru meseria asta.”, a dezvăluit Dan Bittman la Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel