Cum a reacționat Alexia Eram la sărutul pasional dintre Mario Fresh și Mira. Cât de geloasă a fost fiica Andreei Esca

Data publicării:
Colaj foto/ sursa Instagram
Descriere foto: Colaj foto/ sursa Instagram

Mario Fresh și Mira au încins internetul când au publicat o fotografie în care se sărută pasional. Ce spune iubita artistului?

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Relația celor doi a fost presărată de-a lungul timpului cu multe despărțiri și împăcări. În ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri legate de o posibilă despărțire, mai ales după ce Mira a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care se sărută cu patos cu Mario Fresh. 


Fanii au luat foc și au crezut că este cel mai nou cuplu din showbiz. Zvonurile au fost imediat infirmate, după ce Mario și Mira au lansat cel mai nou proiect muzical, intitulat „Deziubește-mă”, care vorbește despre povestea de dragoste dintre doi foști iubiți. 


Invitați în cadrul emisiunii Teo Show, Mira și Mario Fresh au vorbit despre noua lor piesă și modul prin care au vrut să o promoveze.

Artistul a dezvăluit care a fost reacția Alexiei Eram după ce a văzut imaginile cu iubitul ei. Fiica Andreei Esca nu a fost deranjată de sărutul dintre cei doi, mai ales că era vorba despre un videoclip muzical. 


„E ok, îmi place foarte mult piesa. E ok în cadrul piesei”, ar fi spus Alexia Eram, potrivit mărturisirilor lui Mario Fresh.


Mira a avut mari emoții înainte de filmarea videoclipului, în timp ce Mario Fresh a fost mult mai relaxat. 


„Eu la filmări tremuram și că… Alexia și… Eu sunt curioasă ce părere are lumea despre mine. Pe internet, lumea mi-a sărit în cap. În primul rând, e totul mascat”, a dezvăluit Mira.


Mario Fresh nu are planuri de nuntă cu Alexia Eram: „Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta”


Mario Fresh a fost întrebat dacă are planuri de căsătorie cu Alexia Eram, iar spre surprinderea tuturor, răspunsul a fost unul negativ. Artistul susține că este mult prea devreme pentru astfel de planuri. 


În plus, Mario Fresh a făcut o dezvăluire inedită, în casa Andreei Esca se vorbește doar franceză, ceea ce îl pune de multe ori în dificultate pe cântăreț, care nu vorbește această limbă. 


„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză”, a declarat Mario Fresh în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel