Cum a luat naștere „Noaptea pe la 3”, melodia care a cucerit TikTok-ul. Roxana Mag: „Când am scris-o m-am gândit foarte simplu, dar lumea s-a gândit la cu totul altceva”

Data publicării:
Roxana Mag. Captură video: Pro TV
Descriere foto: Roxana Mag. Captură video: Pro TV

Melodia unei artiste din România a ajuns virală pe platforma de socializare TikTok și a obținut și locul 1 în trending pe YouTube. Roxana Mag a dezvăluit cum a luat, de fapt, naștere această melodie, atât de fredonată de toată lumea.

Roxana Mag este o tânără artistă din România, care a ajuns virală în pe TikTok după lansarea piesei „Noaptea pe la 3”. Deși a absolvit Facultatea de Drept în urmă cu câțiva ani, marea ei pasiune este muzica populară. 

Pe lângă faptul că cucerit inimile publicului pe platforma TikTok, melodia tinerei a fost locul 1 în trending pe YouTube și a produs furori. 

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Roxana Mag a dezvăluit cum a lua naștere piesa, dar și cum a reacționat când a văzut a început să aibă succes și să urce în trending pe YouTube.

Cum a luat naștere melodia „Noaptea pe la 3”

Roxana Mag a colaborat împreună cu Sean Norvis și Mircea Știopon pentru a aduce în fața publicului o versiune neașteptată a single-ului „Noaptea pe la 3”.

„Succesul a venit neașteptat. A fost o idee pe care am avut-o cu soțul meu. Am mai făcut un remix împreună cu Sean (n.r. DJ-ul Sean Norvis), însă pe cel de-al doilea l-am gândit mai special. Așa s-a născut 'Noaptea pe la 3'. Eu cânt de vreo 10 sau 12 ani. Hobby-ul s-a transformat într-un mod de viață. Ne-am gândit să fie o piesă pe modelul popular, pentru că asta facem de o viață și apoi ne-am gândit că ar merge un remix foarte bun la piesa asta. Așa i-am dat piesa maestrului Sean și s-a născut 'Noaptea pe la 3' în varianta remixată”, a declarat Roxana Mag.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Roxana Mag (@roxana.mag)

Cum a reacționat când a văzut că piesa a început să aibă succes și să urce în trendind pe YouTube

Roxana Mag a fost surprinsă în momentul în care a observat că piesa sa, „Noaptea pe la 3”, a început să cucerească inimile ascultătorilor și să urce în trending pe YouTube.

„Eram la un eveniment și Mircea, care urmărește tot timpul ce se întâmplă cu YouTube-ul și cu toate rețelele sociale, mi-a spus că se întâmplă ceva, că piesa crește. Eu nu sunt foarte familiarizată cu TikTok-ul, cel puțin atunci nu eram, că acum am devenit. De asemenea, nu am fost nici mare fan.

Foarte multă lumea punea 'Noaptea pe la 3' într-un mod foarte frumos. Își imaginau o scenetă. Eu când am scris versurile m-am gândit foarte simplu: o mândră și un badea. El primește mesaje de la o altă mândră, dar lumea s-a gândit la cu totul altceva și asta mi s-a părut foarte frumos.

Le mulțumesc celor de pe TikTok. Nu m-am așteptat. Mi s-a părut foarte important modul în care au și-au imaginat și cum au pus asta în scenă, intuitivitatea, imaginația. Este pentru prima dată când o piesă de-ale mele ajunge în trending. Ne-am bucurat la fiecare loc, la locul 5, locul 6. Când am ajuns pe locul 1 nu ne venea să credem. Treptat s-a întâmplat fiecare lucru”, a precizat Roxana Mag.

Artista și-a exprimat dorința către soțul său de a avea o piesă în trending, dar să fie a ei. Acum, această dorință a devenit realitate, iar „Noaptea pe la 3” a ajuns în topul tendințelor muzicale.

„În urmă cu o săptămână eram la masă cu soțul meu și m-a întrebat ce îmi doresc eu. I-am răspuns că cel mai mult îmi doresc o piesă în trending, dar să fie a mea, nu piesa altcuiva. Mircea mi-a spus atunci că este posibil. Nu mă gândeam că se întâmplă atât de repede”, a spus Roxana Mag, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel