Cum a început povestea de iubire dintre Mihaela și Silviu Prigoană: „Întotdeauna mi-am dorit un bărbat bogat”

Data publicării:
Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook
Descriere foto: Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela a dezvăluit cum a ajuns să se îndrăgostească nebunește de Silviu Prigoană. 

Mihaela și Silviu Prigoană formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă aparițiile lor publice sunt foarte rare, cei doi s-au lovit de-a lungul timpului de gurile rele și comentariile negative ale oamenilor. 


Cei doi s-au cunoscut în anul 2015, după ce Silviu Prigoană divorțase de Adriana Bahmuțeanu. Mihaela a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. 


„Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader în Bucureşti, voia să mi-o prezinte şi pe Maria, viitoarea lui soţie, iar când am ajuns în Capitală l-am sunat. El mi-a spus că este acasă la naşul lor, Silviu Prigoană, şi să vin şi eu, că este o cină între prieteni. La momentul respectiv, eu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu, pentru că îl ştiam doar de la televizor”, a spus Mihaela pentru Taifasuri, în anul 2018.


Aceasta a dezvăluit că a acceptat cu greu invitația bunului ei prieten, deoarece nu voia să meargă acasă la Silviu Prigoană. După multe insistențe, blondina a răspuns pozitiv invitație și s-a bucurat  de toată atenția lui Silviu Prigoană. Cei doi au stabilit în acea seară să păstreze legătura și să se vadă din nou atunci când Mihaela avea să revină în București. 


Vedeta a dezvăluit ceea ce a atras-o cel mai mult la Silviu Prigoană și anume, inteligența lui. Aceasta nu se sfiește să recunoască că mereu și-a dorit în viața ei un bărbat bogat, care să îi poată îndeplini toate dorințele. 


„Silviu este exact ceea ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat, nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic.


Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. Ca să ajungi bogat îţi trebuie ceva creier, iar el are tot ce mi-am dorit, îmi oferă toată dragostea lui, este tandru şi iubitor. Sunt mândră de el şi creşte inima în mine când văd cât este de deştept”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel