Cum a făcut Selly primul milion de euro. Totul a pornit de la o cameră video de 500 de lei: „Am început să filmez absolut tot ce făceam prin casă”

Data publicării:
Selly, sursa foto Instagram
Descriere foto: Selly, sursa foto Instagram

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România. Cum a pornit acest vis pentru tânărul influencer?

Selly este unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri din România. La cei 20 de ani ai săi, Andrei Șelaru duce o viață de lux și se bucură de un succes imens în mediul online. 


Selly s-a apucat de vlogging pe când avea doar 10 ani. A urcat rapid în topurile preferințelor internăuților și astăzi face sute de mii de euro din online. Totul a pornit de la o cameră video în valoare de 500 de lei pe care i-au cumpărat-o părinții la insistențele lui. Selly visa de mic să ajungă om de televiziune și voia să îi imite pe cei mai apreciați prezentatori TV. 


Părinții i-au îndeplinit acest vis, iar el a început să filmeze totul prin casă. Când a descoperit Youtube-ul, Selly și-a făcut un cont și a încărcat mai multe filmulețe. La început nu s-a bucurat de un număr prea mare de urmăritori, dar totul a venit pe parcurs. Vlogger-ul spune că succesul lui nu a venit peste noapte și a avut nevoie de timp și perseverență. 


„Totul a început implorandu-mi părinții sa îmi ia o camera video, când eram foarte mic, pe la 6-7 ani. Nu știam încă de existenta YouTube, însă ce vedeam eu la televizor cu absolut tot ce era media mi se părea atât de fascinant, mi se părea un complet alt univers. Nimeni din familia mea nu avea nicio legătură cu universul respectiv, mama e profesoara de matematică, tata este inginer silvic. Când mi-au cumpărat în sfârșit o cameră, camera de 500 de lei, am început să filmez absolut tot ce făceam prin casă. Asa a început totul, ulterior am aflat de youtube.com, făceam meditații la engleza, prin clasa I, a doua, iar în casă a-V- am postat primele chestii pe internet. A fost fost foarte epatizată creșterea aceasta, nu s-a întâmplat deloc peste noapte”, a declarat Selly în podcastul lui Damian Drăghici.


În prezent, Selly are peste 3 milioane de urmăritori pe Youtube și spune că totul a durat foarte mult timp. Când s-a apucat prima dată să posteze pe YouTube nu era urmărit nici măcar de 100 de persoane. 


„Am făcut vreo 8-9 luni treaba asta fără să mă urmărească nici măcar 100 de oameni. Când am intrat in 2014 aveam vreo 10.000 de abonați, în 2017 aveam vreo 600, în 2018 am făcut un milion, în 2019 am făcut 2 milioane, iar acum am 3 milioane. Totul s-a întâmplat treptat. Cred ca am început să conștientizez cu anii că ce fac eu poate să genereze și bani și să fie un lucru de succes. Primii bani pe care i-am câștigat au fost 50 de dolari”, a mai spus vloggerul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel