Cum a arătat întâlnirea dintre Monica Gabor și Anna Lesko. Irinel Columbeanu a dezvăluit tot

Data publicării:
Sursa foto: Monica Gabor, Anna Lesko, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Gabor, Anna Lesko, Instagram

Irinel Columbeanu a povestit, în cartea sa, cum a arătat întâlnirea dintre fosta sa soție și fosta sa iubită.

Anna Lesko și Monica Gabor au fost două dintre marile iubiri ale lui Irinel Columbeanu. Acesta a povestit în al doilea volum pe care l-a publicat, „Istoria unui vehement”. „Apofenia?”, momentul în care cele două s-au întâlnit.

„Prima ieșire pe mare o făcură din port împreună cu Matei și cu cealaltă Monica, iar când se întoarseră la un concert la Constanța al Annei Lesko, concert care se ținea foarte aproape, tot în portul Constanța. Fu ideea lui Matei, care se ocupa de partea de sunet și lumini a concertului, ca și participarea la bufetul organizat în backstage după concert, unde cele două făcură astfel și cunoștință!”, a scris Irinel Columbeanu, în cartea sa, potrivit viva.

Monica Gabor era geloasă pe Anna Lesko

Nu doar o dată, fosta doamnă Columbeanu s-a arătat a fi geloasă pe cântăreață. Mai mult, înainte de a se naște Irina, vedeta l-a pus pe Irinel Columbeanu să dea jos de pe pereți fresca pictată de Anna Lesko.

Citește continuarea pe radiodcnews.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel