Cum a apărut Loredana Groza la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce mesaj le-a transmis artista mirilor /FOTO

Data publicării:

Loredana Groza a încins atmosfera la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce ținută a purtat vedeta?

Ieri a fost o zi importantă pentru Simona Halep. Celebra sportivă și Toni Iuruc s-au căsătorit și au organizat un eveniment grandios la care au participat nume grele din România. 


Loredana Groza a pregătit un program special pentru cununia Simonei Halep și a ridicat pe toată lumea în picioare. Chiar dacă fanii sunt obișnuiți cu ținutele ei extragavante care lasă pe toată lumea cu gura căscată, pentru evenimentul grandios al bunei sale prietene, artista a ales un costum de culoare albastru cu care și-a ascuns formele sale voluptoase. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)


„I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva", a spus Loredana Groza, pentru Antena 3


Cei doi au invitat câțiva artiști de renume pentru a le cânta la nuntă. Tinerii însurăței au ales să le cânte la nuntă Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)


Dansul mirilor a fost acompaniat de nimeni altul decât Dan Bittman. Celebrul cuplu a oferit un spectacol plin de emoție pe melodia trupei Holograf, „Dragostea mea”. Petrecerea a avut loc la malul mării, într-un club de fițe, unde nașul cuplului este patron.


Loredana Groza le-a transmis celor doi îndrăgostiți un mesaj emoționant


„Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one", a adăugat artista. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel