Cum a ajuns Aurelian Temișan să poarte mănușile Angelei Similea drept șosete: „I-am spus Angelei și a râs atât de mult”/ VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Aurelian Temișan ne-a povestit unul dintre cele mai amuzante episoade de la începutul carieri sale.

Aurelian Temișan a fost invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, unde a făcut mai multe dezvăluiri inedite din viața personală, dar și din cariera sa longevivă, care numără astăzi nici mai mult, nici mai puțin de 34 de ani. Astfel, artistul ne-a povestit și o întâmplare haioasă de la începutul carieri sale, când pășea pentru prima dată pe un platou de filmare. 

„Eram la o filmare în televiziune. M-au sunat acasă, în Craiova și mi-au zis ca vineri să vin la filmare. Mi-au zis să nu-mi aduc nimic, pentru că mă îmbracă ei. Nu mi-am luat nimic, decât hainele cu care am venit pe tren. Aveam 17 ani, eram la început de carieră, familia mea, familie modestă, și am ajuns în televiziune mi-au zis că îmi dau fracul respectiv și pantaloni. Omul din televiziune care purta acel frac, Silviu Stănculescu, pe care l-am admirat toată viața, el avea 1,87, era cel mai înalt până atunci, până la mine. M-am îmbrăcat, iar dacă stăteam cu mâinile normal, era scurt fracul. Problema este următoare, eu nu am avut ciorapi negri și nu aveau nici ei.” a declarat Aurelian Temișan, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Dieta lui Aurelian Temișan, la 51 de ani. Preparatele la care nu poate renunța: „Mănânc, stau cu ochii închiși și mă întorc în trecut” / VIDEO

Cum a ajuns Aurelian Temișan să poarte mănușile Angelei Similea

Astfel, pentru că trebuia să se găsească o soluție, pentru ca filmarea să fie dusă la bun sfârșit, cineva din staff a găsit varianta salvatoare: să transforme mănușile din garderoba Angelei Similea în șosete negre. Aurelian Temișan și-a amintit cu amuzant acea întâmplare, la care și Angela Similea a râs copios, după ce a aflat.

„Îi vine atunci unei cabiniere ideea: „Doamna producătoare, nu avem ciorapi, dar avem această pereche de mănuși din dantelă”. Ale cui sunt? Ale doamnei Angela Similea și uite cum am filmat eu.. i-am spus Angelei și a râs atât de mult și zice „De aia mi-au rămas mie largi”. Eu zic că nu cred că i le-a mai dat să le poarte. Imaginați-vă cum stă un picior în mănuși. E adevărat că se mai vedea pielea pe ici, pe colo, pentru că erau mănuși din dantelă, nu negre total, dar au încercat să mă filmeze cât mai puțin în partea de jos.”, a continuat acesta.

Citește și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu numără 29 de ani de relație. Fiica lor vrea să le urmeze exemplul, în carieră: „Și-a exprimat dorința doar pentru actorie”/ VIDEO

Cel mai mare regret din viața artistului

Astăzi, Aurelian Temișan este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din țara noastră, care a reuști să se facă extrem de remarcat nu doar în industria muzicală, ci și în actorie. Astfel, artistul și-a fi dorit extrem de mult ca cei doi părinți ai săi să mai fi stat în viață, pentru a reuși să facă parte din publicul numeros de la spectacolele pe care acesta le susține în zilele noastre.

„Cel mai mare regret pe care-l am este că nu-i mai am pe ai mei acum, să mă vadă pe scenă. Nu jucând în piese de teatru, ci cântând în concertele în care până să dispară ei în 2014-2015 nu le aveam. Am făcut în 2019, 2018 concerte trubut Aurelian Andreescu, care rămâne, după părerea mea, cea mai bună voce masculină pe care a avut-o România. Tata, Aurelian Temișan, s-a întâlnit de câteva ori cu Aurelian Andreescu la spectacole. Am crescut cu discurile lui în casă.”, a continuat el, în cadrul emisiunii de la Spectacola și DC News.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel