Cum a ajuns Anne Hathaway să obțină rolul principal din ''The Devil Wears Prada'': „Nu renunţaţi niciodată”

Data publicării:
Anne Hathaway. Captură foto Youtube/ "RuPaul's Drag Race"
Descriere foto: Anne Hathaway. Captură foto Youtube/ "RuPaul's Drag Race"

Anne Hathaway a recunoscut vineri că nu a fost nici pe departe prima alegere a producătorilor pentru unul dintre cele mai faimoase şi iubite roluri ale sale: Andy Sachs în ''The Devil Wears Prada'' (''Diavolul se îmbracă de la Prada'', 2006).

Câştigătoarea premiului Oscar, azi în vârstă de 38 de ani, a făcut această dezvăluire la emisiunea "RuPaul's Drag Race", atunci când una din concurente, Rose, a întrebat-o dacă a fost vreodată nevoită să "lupte cu unghiile şi dinţii" pentru a obţine roluri.
 

"Pentru multe dintre ele", a mărturisit actriţa. "Îţi voi spune o bârfă: am fost a noua alegere pentru 'Devil Wears Prada'. Dar am obţinut rolul! Nu renunţaţi niciodată", a declarat Anne.
 

Filmul, nominalizat la Oscar, o opune pe ambiţioasa, dar necizelata Andy editoarei de succes a revistei "Runway", Miranda Priestly, interpretată de Meryl Streep
 

Rachel McAdams era prima opţiune pentru a o interpreta pe Andy, datorită succesului înregistrat cu "The Notebook" şi "Mean Girls", însă actriţa a refuzat în mod repetat rolul, potrivit revistei People.

Alte actriţe cunoscute care s-au prezentat la audiţii pentru rol sunt Juliette Lewis şi Claire Danes, notează Agerpres.

Nu este prima dată când Hathaway vorbeşte despre eforturile depuse pentru a o juca pe Andy, tânăra provincială care obţine nesperatul post de asistentă a Mirandei - "o slujbă pentru care un milion de fete ar ucide".

"Nu a trebuit să dau probă," mărturisise vedeta din "Les Miserables" pentru Variety în 2016, adăugând: "A trebuit să am răbdare. Nu am fost prima alegere". 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel