Cum a ajuns Alexandra Stan să se îndrăgostească de cel care i-a devenit soț: „Sunt atât de bipolară încât poți să mă cucerești și dacă îmi dai apă”

Data publicării:
Alexandra Stan și Emanuel, captura foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Emanuel, captura foto Instagram

Alexandra Stan trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Artista s-a căsătorit în mare secret. 

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. 


Vedeta a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soțul ei și cum a reușit acesta să o cucerească. 


Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în mare secret, iar acum visează la copii. Chiar dacă în trecut a suferit enorm din cauza iubirii, iată că acum soarele a răsărit pe strada artistei.


„Nu știu dacă îi place lui să se vorbească despre el în mediul online. Mi-a mai zis că nu toată lumea e făcută pentru mediul ăsta și nu cred că e foarte ușor. E o presiune pe care o simți în momentul în care ești persoană publică și nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat. E bărbat, îți dai seama. Dacă era invers, poate era altceva, poate era mai ușor.


Dar așa, ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi.   Dar e un bărbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poți baza. Este un om credincios, în primul rând, că asta de fapt m-a și atras la el.


Am avut o perioadă mai nasoală eu. Am fost la Survivor și când m-am întors venisem cu multe idei, să fac multe chestii și nu reușeam să fac proiectele pe care mi le doream. S-a îmbolnăvit motanul meu și eu fiind cu chestiile astea cu spiritualitatea, cu energetic, o prietenă mi-a zis de el, că el era terapeut și făcea curățări energetice și nu numai. Mai mult vorbește cu tine, te ajută, e consilier de dezvoltare personală. Te ajută să îți găsești drumul și să îți dai seama, să îți ierți părinții, chestii de genul ăsta.


Fiind eu tristă și deprimată, prietena mea mi-a spus „uite, cred că ar trebui să îl cunoști pe băiatul ăsta, Emanuel, cred că te-ar ajuta”. M-a întâlnit cu el de câteva ori, m-a ajutat, într-adevăr. Și cel mai important este că m-a adus pe calea asta. Eu întotdeauna am fost credincioasă, dar am avut momente în care uitam să mai fiu și practicantă. Crezi în suflet, dar uneori trebuie să mai și faci. Și m-a ajutat din punctul ăsta de vedere. Asta era ce îmi lipsea, să fiu mai aproape de Dumnezeu. M-a atras asta la el, pentru că pentru mine contează foarte mult ca un bărbat să fie credincios. Am întâlnit mulți bărbați care aveau toate datele, mai puțin asta”, a povestit Alexndra Stan în podcastul lui Damian Drăghici. 

 

Alexandra Stan spune că este o fire bipolară și se atașează rapid de oameni. Dar pune oare vedeta relația ei cu Emanuel sub semnul întrebării?

 

„E complicat, sincer. Sunt atat de bipolara incat poti sa ma cuceresti si daca imi dai apă. M-a cucerit cu energia, cu faptul că era credincios. Am simțit că e un bărbat pe care mă pot baza, nu cineva care mă vrea doar pentru că sunt Alexandra Stan. Chiar am simțit chestia asta de la el, doar că, na, nu se știe niciodată. Oamenii se schimbă”, a mai spus artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel