Cum a ajuns Adela Popescu să petreacă Revelionul în Dubai. Greșeala pe care a făcut-o de Crăciun: „Am încercat o românească, tot am încercat...”

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu a petrecut Revelionul în Dubai, alături de soțul ei și cei trei copii. Povestea din spatele acestei plecări este însă extrem de amuzantă.

Inițial, Adela Popescu și familia ei trebuiau să petreacă Sărbătorile de Crăciun în Dubai. Planul de acasă nu a mers, însă, și vedeta s-a trezit întoarsă din drum, chiar la aeroport. Motivul: pașaportul băiețelului ei nu era în termen. Pentru a călători în Dubai, este necesar un pasaport cu o valabilitate de peste 6 luni.

Astfel că, în loc de Dubai, prezentatoarea TV s-a întors acasă, unde a petrecut Crăciunul în fața televizorului. 

 

„Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expiră în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru de cinci luni."


Vedeta spune că nu a putut să le spună copiilor adevărul despre isprava lor. 

„Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcăm în cel pentru Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”


Au petrecut Revelionul în Dubai


Chiar dacă au ratat vacanța de Crăciun și au plătit degeaba toate acele bilete, vedeta nu s-a lăsat și tot a ajuns în Dubai, dar de Revelion. 
Ea spune că i-au refăcut pașaportul copilului, în sistem de urgență, asta după ce, aflați în aeroport, au încercat în fel și chip să o convingă de doamna de la ghișeu să ăii lase să călătorească spre Dubai cu pașaportul vechi. 


"Și eu cred ca e vina sotului (râde). Am incercat o românească, tot am încercat...Și nu se poate totuși să trecem? A fost tare draguță doamna de acolo, de la aeroport, a sunat in Dubai, Dubai i-a transmis NU se poate așa ceva, noroc ca luni era zi în care am putut merge de urgență la pașapoarte.", a declarat Adela Popescu în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel