Cum a aflat Andreea Mantea că este într-o relație cu un bărbat însurat: „Mi s-au înmuiat picioarele, nu puteam să stau pe bordură”

Data publicării:
Andreea Mantea, captură foto Kanal D
Descriere foto: Andreea Mantea, captură foto Kanal D

Andreea Mantea și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai mari dezamăgiri pe care le-a avut în dragoste. 

Andreea Mantea a fost mereu discretă cu viața ei amoroasă și nu a vorbit prea des despre partenerii ei. Vedeta a mers în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D unde și-a deschis sufletul și a dezvăluit cele mai mari dezamăgiri pe care le-a trăit pe plan sentimental. 


Chiar dacă se bucură de un succes imens pe plan profesional, Andreea Mantea nu a avut același noroc și pe plan amoros. Este deja cunoscută relația ei cu Cristi Mitrea, tatăl lui David, care în perioada în care ea era însărcinată acesta era agresiv atât verbal, cât și fizic. 


Andreea Mantea a avut o relație amoroasă și cu un bărbat însurat. Vedeta nu știa despre căsnicia bărbatului și a aflat câteva luni mai târziu, când a primit un apel chiar în timp ce se afla la benzinărie. Prezentatoarea TV spune că șocul a fost imens și abia se mai putea ține pe picioare. 


„Aveam o relație cu el de câteva luni, țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că iubitul tău și-a depus azi actele de divorț. Mi s-au înmuiat picioarele, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir”, a spus Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Andreea Mantea i-a aruncat hainele acelui bărbat și a încheiat imediat relația. 


„Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație. Din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla. El mi-a zis ulterior că eram despărțit de acea fată de 6 luni… băi omule, în ce lume trăiești?”, a mai spus vedeta.

 

Andreea Mantea, despre boala gravă de care suferă: ”Nu o să dea înapoi niciodată”

 

Andreea Mantea a dezvăluit cu ce boală gravă se confruntă. Din nefericire, nu există leac pentru ea și este nevoită să ia zece pastile pe zi pentru tot restul vieții.

 

”Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a spus Andreea Mantea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel