Cum a acceptat Laurențiu Reghecampf să apară în podcastul lui Cătălin Măruță: El nu a vrut să vină la emisiune

Data actualizării: | Data publicării:
Captura foto Youtube/ Acasa la Maruta
Descriere foto: Captura foto Youtube/ Acasa la Maruta

Cătălin Măruță a făcut câteva dezvăluiri despre podcast-ul în care apare Laurențiu Reghecampf. Ce au vorbit cei doi la telefon înainte de filmare?

În această seară, de la ora 19.00, pe canalul de YouTube „Acasă La Măruță”, apare podcastul în care Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Anamaria Prodan. După ce a primit zeci de acuzații și jigniri din partea fostei sale soții, antrenorul vrea să își spună partea lui de adevăr. 


Cătălin Măruță a vrut să facă câteva dezvăluiri înainte ca episodul din această seară să fie difuzat. Prezentatorul TV spune că antrenorul Universității Craiova nu a vrut să meargă în emisiunea lui difuzată la Pro TV, dar după ce Cătălin Măruță a insistat, acesta a acceptat să dea un interviu în cadrul podcastului. 


„Ce voiam să lămuresc. Nu m-a sunat el să vină la podcast, eu am fost cel care l-a sunat pe Laurențiu Reghecampf să vină la podcast sau la emisiunea mea. El nu a vrut să vină la emisiune, după aceea am continuat să îl mai sun, să îi trimit mesaje spunându-i că mi-ar plăcea să facem un podcast, mi-a spus că dacă va vrea vreodată o să îmi zică. Tot vorbind am stabilit să facem podcastul ăsta pe 15 februarie, deci e înregistrat acum câteva zile.


E un podcast în care el a venit foarte deschis și nicio secundă nu mi-a zis: nu vreau să vorbesc despre asta sau despre asta. Ce vrei tu vorbim. Nu am nicio problemă, dacă tot am venit la un podcast hai să povestim. Cam asta e în mare, ca să știți cum stau lucrurile. Sunt tot felul de mesaje, de lucruri care se spun”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

Laurențiu Reghecampf, declarație de dragoste pentru Corina Caciuc


”Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că pentru mine lucrurile au lust o întorsătură foarte pozitivă. Am găsit o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. Nu a ținut cont nicio secundă că sunt Reghecampf, nu a avut nicio problemă să-şi ia o plasă şi să plece, nu mi-a cerut niciodată să divorțez, mi-ar plăcea să nu fie implicați copiii”, a spus Laurenţiu Reghecampf.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel