Culturistul Yuri Tolochko a rămas fără păpușa gonflabilă cu care s-a căsătorit. Ce s-a întâmplat cu aceasta

Data publicării:
Yuri Tolochko, instagram
Descriere foto: Yuri Tolochko, instagram

Culturistul Yuri Tolochko a rămas fără păpușa gonflabilă cu care s-a căsătorit în urmă cu două luni, chiar în prag de sărbători.

Un culturist din Kazakstan, care s-a căsătorit cu o păpușă sexuală în noiembrie, la aproape un an după ce s-a întâlnit cu ea, a spus că aceasta s-a rupt, la propriu. Yuri Tolochko așteaptă ca soția sa Margo să fie reparată până pe data de 7 ianuarie, motiv pentru care cei doi nu își vor petrece Revelionul împreună.

Yuri a cerut-o în căsătorie pe Margo în decembrie anul trecut, iar cuplul era programat să se căsătorească în martie, însă planul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, la fel ca în cazul multor cupluri umane. Nunta a fost amânată a doua oară după ce Yuri a fost atacat în timpul unui miting transgender din octombrie.

Momentul mult așteptat a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, acolo unde au participat zeci de invitați.

Acum, la doar două luni de la căsătorie, chiar în prag de sărbători, culturistul Yuri Tolochko a mărtusirit că soția lui s-a rupt, iar acum este la reparat. De asemenea, acesta a mai spus că întoarcerea ei acasa "va fi un cadou pentru amândoi".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel