Culorile pe care trebuie să le porți pentru a avea noroc la bani

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Tony Ross
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Tony Ross

Una dintre cele mai bune modalități de a aduce bani în viața ta este prin culorile pe care le porți. Așa este - fiecare culoare are o energie și o vibrație distinctă care poate atrage diferite lucruri, cum ar fi dragostea, banii, sănătatea și multe altele.

Fie că știi sau nu, există o mulțime de modalități de a manifesta o viață plină de bogăție și succes. Deși este adevărat că banii sunt rădăcina tuturor relelor, există o nevoie de ei pentru aproape tot ceea ce facem. Casele noastre (chirie, mobilă), mâncarea, benzina, hainele, facturile - spuneți ce vreți, puteți fi siguri că are un preț pe el! Ideea pe care încerc să o spun este simplă: Atunci când manifești bani pentru a veni în viața ta, nu ar trebui să ceri o sumă excesivă. Fii modest și realist în abordarea ta!

Iată 4 culori pe care să le porți și care te vor ajuta să atragi bani:

1. Roșu

Persoanele care poartă culoarea roșie fac de obicei acest lucru pentru a se prezenta ca fiind încrezătoare și puternice. Culoarea roșie este, de asemenea, asociată cu forța, iar dacă vrei să manifești bani în viața ta, forța în aceste numere va face treaba. În China, se crede că roșul este culoarea abundenței și a bogăției. Acesta este probabil motivul pentru care au aproape totul decorat în roșu. Îți poți decora camera cu așternuturi de pat, perdele sau perne roșii. Și un sfat special pentru femeile care adoră să își schimbe look-ul, pictează-ți unghiile în roșu sau pune-ți acel ruj roșu scandalos pentru următoarea întâlnire.

2. Galben

Galbenul este culoarea care scoate cu adevărat la iveală creativitatea din fiecare. Are o energie pozitivă distinctă și poate stimula instantaneu starea de spirit a oricui. Această culoare va atrage, de asemenea, o mulțime de oportunități și va fi un mod uimitor de a vedea toate manifestările tale că prind viață. Galbenul este o culoare frumoasă. Ce mod mai bun de a o încorpora în viața ta aruncând pe o rochie de vară galbenă drăguță sau cumpărând o floare galbenă pentru a o adăuga în colecția ta de plante?

3. Portocaliu

A fi adeptul galbenului și al roșului înseamnă două lucruri: aduce un echilibru sănătos între putere, dar și o energie bună. Această culoare îți va da cu siguranță încrederea necesară pentru a face față unora dintre cele mai dificile provocări, dar, în final, recompensa va merita din plin. De asemenea, se spune că portocaliul aduce prosperitate în viața ta. Dacă ești nou în lumea întâlnirilor și în toate aplicațiile minunate de întâlniri, ar trebui să incluzi un pic de portocaliu în poza de profil. Făcând acest lucru, nu numai că manifestați un bărbat puternic, dar blând, dar primiți o energie echilibrată.

4. Auriu

Auriul este culoarea superioară atunci când cauți să aduci câțiva dolari în plus în contul tău bancar. Este asociat cu viața, lumina și tot ceea ce înseamnă farmec. Să porți această culoare sau să o ai în interiorul casei tale va rezolva unele dintre problemele tale cu datoriile. V-aș sugera să aveți obiecte aurii pentru a vă decora casa și să vă puneți portofelul chiar lângă el. Portofelul va absorbi toată energia auriului și, sperăm, îți va transforma visele în realitate. Dacă treceți prin probleme financiare, aprindeți o lumânare de aur și cereți îndrumare de la îngerii voștri păzitori. Răspunsurile ți se vor prezenta în curând, potrivit yourtango.com 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel