Culorile care îți pot aduce ghinion sau noroc, în funcție de ziua în care le porți

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Evită să porți aceste culori în anumite zile ale săptămânii pentru a nu atrage ghinionul.

Culorile sunt prezente în jurul nostru tot timpul. Există un motiv pentru care aceste culori sunt prezente în jurul nostru și, deoarece fac parte din natură, joacă un rol foarte important în viața noastră. Prin urmare, trebuie să fim atenți la ce culori să purtăm și ce culori să evităm să le purtăm în anumite zile ale săptămânii. 

 

Potrivit lui Akash Gupta, expert Vastu de la All India Institute of Occult Science, fondat de Gurudev Shrie kashyap, culorile au semnificații diferite și pot trezi emoții și reacții diferite la oameni diferiți. În timp ce unele culori pot avea un efect calmant asupra noastră, altele pot stârni agresivitate și violență. Prin urmare, alegerea culorilor poate juca un rol foarte important în modul în care ne percepem pe noi înșine și în modul în care emoțiile noastre se manifestă în viața de zi cu zi, ceea ce poate juca un rol mai mult pozitiv sau negativ, cu rezultate pe măsură pentru noi, potrivit timesnownews

Astrologia spune că, așa cum diferite zile ale săptămânii sunt dedicate diferitelor zeități, în mod similar, diferite culori sunt asociate cu diferite zile. Acest lucru ar putea fi legat în ambele sensuri, adică anumite culori ar trebui purtate în anumite zile și unele culori ar trebui evitate în anumite zile. Haideți să aflăm ce culori ar trebui să evităm să purtăm în diferite zile ale săptămânii pentru a obține un beneficiu maxim pentru noi.


Luni: Luna este guvernatorul acestei zile, deoarece Luna reprezintă emoțiile de blândețe și calm. Prin urmare, purtarea culorii roșii în această zi nu va fi benefică, deoarece reprezintă ceva complet opus la ceea ce reprezintă ziua de luni, adică curaj, agresivitate și putere. Acest lucru ar putea perturba armonia zilei și ți-ar putea aduce rezultate negative.

Marți: Planeta Marte este guvernatorul acestei zile și reprezintă curajul, puterea și agresivitatea. Cu toate acestea, culoarea verde reprezintă speranța, lăcomia, invidia și gelozia, deci aceste două proprietăți sunt opuse una față de planeta Marte. Rezultatul este că se creează un dezechilibru.

Miercuri: Planeta acestei zile este Mercur, care ne controlează gândirea, capacitatea mentală, capacitatea de a lua decizii. Prin urmare, este recomandabil să nu purtați culoarea galbenă miercuri, deoarece este culoarea cunoașterii, ceea ce poate duce la o gândire excesivă care poate împiedica oamenii să ia decizii și pot ajunge să fie confuzi, ceea ce poate afecta negativ psihicul cuiva.

Joi: Planeta Jupiter este guvernatorul acestei zile și este cunoscută sub numele de Dev Guru. Ea ne oferă o sănătate bună și multe cunoștințe și, de asemenea, ne arată calea cea bună. Dacă purtăm culoarea roz în această zi, atunci dăm energie dorințelor de a călători și de a ieși în oraș. Acest lucru se poate întoarce împotriva noastră dacă nu suntem capabili să ne controlăm dorința de a hoinări fără țintă, ceea ce va însemna o pierdere de timp, iar rezultatele nu vor fi favorabile bunăstării noastre.

Vineri: Planeta Shukra a lui Venus este guvernatorul zilei de vineri. Aceasta ne oferă bani, bogăție, câștiguri materiale și belșug. Se spune că acestei planete îi plac culorile blânde, prin urmare, dacă cineva ajunge să poarte negru sau alte culori închise în această zi, atunci va avea un efect negativ asupra vieții noastre și nu vom avea o zi fructuoasă.

Sâmbătă:  Saturn este guvernatorul acestei zile. Saturn este planeta întunericului și, prin urmare, îi plac culorile închise precum negru, violet și albastru închis și devine deosebit de activă după apusul soarelui. Prin urmare, purtarea de haine de culoare albă în această zi vă va pune în defavoarea lui Saturn, deoarece există un dezechilibru cosmic de energii care ne va afecta negativ.

Duminică: Soarele este guvernatorul acestei zile. Soarele ne oferă energie vitală pentru a trăi o viață sănătoasă și bună. Conform astrologiei, Soarele și Shani sunt dușmani unul altuia, de aceea este indicat să nu purtăm haine de culoare neagră într-o duminică, deoarece se va crea un dezechilibru energetic care va duce la certuri cu prietenii și rudele.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel