Culoarea perfectă pentru părul tău, în funcție de semnul tău zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash

Vrei să te vopsești, însă esti nehotărâtă asupra nuanței? Ia în considerare recomandările specialiștilor atunci când îți alegi vopseaua de păr. Astrele îți influențează look-ul, așa că este bine să cunoști trăsăturile semnului tău zodiacal, pentru a lua cele mai bune decizii legate de aspectul tău fizic.

Specialiștii spun că dacă alegi culoarea părului în funcție de zodie, îți va crește încrederea în tine, vei avea un șarm aparte, iar nuanța aleasă este perfectă pentru a-ți scoate în evidență calitățile fizice.

1. Culoarea părului Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Rose Gold

Ai abilitatea acută de a observa cele mai fine și mai elegante detalii ale vieții, ceea ce te face, în cele din urmă, o personalitate super creativă și inspirată - așa că cel mai bun mod de a arăta în exterior tot ceea ce iubești în interior este să îți faci un păr rose gold. Nu numai că este super elegant, dar se potrivește cu orice nuanță de piele.

2. Culoarea părului Berbecului (21 martie - 19 aprilie): Roșu aprins

Ești super pasionată și plină de viață - ce culoare este mai strălucitoare și mai plină de viață decât roșul aprins? Nimic. Dacă ești pregătită să faci o mare schimbare în viața ta, acesta este exact modul în care trebuie să începi. Roșul este culoarea energiei și a motivației - exact ceea ce ai nevoie în acest moment. Are sens pentru semnul de foc.

3. Culoarea părului Racului (21 iunie - 22 iulie): Violet

Semnul cel mai profund emoțional al zodiacului, femeile Rac au nevoie de o modalitate de a se exprima fără a fi toate... pe față. În acest caz, optarea pentru o culoare de păr violet intens spune lumii cât de uimitor de unică și excentrică ești, păstrând în același timp acel mic mister. Femeile Rac - nu vă fie teamă să mergeți pe îndrăzneț. Faceți acest prim pas și restul va veni mai ușor.

4. Culoarea părului Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Albastru intens, profund

Femeile Capricorn sunt super gânditoare profunde, dar au cu adevărat un dar de a vedea lucrurile clar și așa cum sunt - chiar și în situații dificile. Deci, ce este mai bine pentru a-ți arăta înțelepciunea și încrederea decât să mergi cu o culoare albastru profund pentru o schimbare? Albastrul închis se potrivește literalmente cu orice ton de piele și arată absolut mortal. Începutul perfect pentru viața ta  de acum încolo.

5. Culoarea părului Gemeni (21 mai - 20 iunie): Portocaliu foc

Ai nevoie de ceva care să te scoată din starea de depresie și - cunoscând Gemenii - cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să ieși și să vorbești cu oamenii. Socializează. Nimănui nu-i place să fie blocat într-o rutină și să fie în depresie - mai ales femeilor Gemeni - așa că cel mai bun mod absolut de a face asta este să faci ceva drastic. Colorarea părului în portocaliu nu este doar absolut superbă, ci și o modalitate fantastică de a face oamenii să vină la tine. 

6. Culoarea părului Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Verde

Verdele este o culoare de păr atât de subestimată, dar este atât de... proaspătă. Și asta este exact ceea ce ai nevoie pentru a face primul pas în viața ta, nu crezi? Această culoare arată grozav pe oricine dacă o faci cum trebuie, și cu siguranță vei întoarce capete. În plus, dacă vei alege nuanța potrivită pentru tonul tău de piele, îți va pune în evidență personalitatea ta spumoasă și primitoare. 

7. Culoarea părului Leului (23 iulie- 22 august): Galben aprins

Dar dacă ești în căutarea a ceva îndrăzneț, nou, creativ, atrăgător și super sexy, alege un galben strălucitor. Vorbește despre cum să fii în centrul atenției. Nu numai că acestea vor arăta uimitor, dar nu există nicio îndoială că, umblând cu părul galben, îți vei schimba viața în bine, într-un fel sau altul, încă din prima zi. La urma urmei, este bine cunoscut faptul că galbenul este cea mai veselă culoare.

8. Culoarea părului în Pești (19 februarie - 20 martie): Mermaid Blue (albastru sirenă)

Femeile Pești sunt super emoționale și intuitive, așa că nu există o culoare mai bună pentru a exprima acest semn de apă decât albastru sirenă. Este superb - mai ales atunci când este făcut ombre, cu culorile mai deschise în partea de jos - și nu este prea îndrăzneț. Doar un pic de culoare pentru a-ți da acel impuls de încredere pe care îl căutai pentru a te scoate din carapace.

9. Culoarea părului Săgetătorului (22 noiembrie - 21 decembrie): Violet electric

Ceea ce ai nevoie este un impuls. Așa că vopsirea părului tău în violet electric este modul absolut perfect de a face asta. Ai o tonă de energie care abia așteaptă să fie eliberată, așa că ia această culoare și fă acel salt direct în ceea ce vrei cu adevărat să faci. 

10. Culoarea părului Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Întunecat, intens, roșu

Acum știm deja că femeile Scorpion sunt super intense - uneori până la greșeală. Dar, sincer, asta este ceea ce ne place la voi. Așa că de ce să nu purtați această culoare chiar în văzul tuturor? Este uluitoare și o culoare care merge literalmente cu orice - nu există nici o pierdere cu asta. Și vorbesc despre încredere. Vei fi la conducerea lumii în cel mai scurt timp.

11. Culoarea părului Taur (20 aprilie - 20 mai): Verde mentă

Verdele este culoarea reînnoirii și a naturii, așa că este perfectă pentru tine. Rămâi pe partea mai deschisă, astfel încât să poți simți cu adevărat acea energie luminoasă și puțin avânt în pasul tău, dar această culoare îți va aminti cu siguranță de fiecare dată când te uiți în oglindă că această schimbare pentru o viață mai pozitivă este exact ceea ce ai nevoie. Dă-i drumul, fată!

12. Culoarea părului Fecioară (23 august- 22 septembrie): Albastru deschis sau gri

Deci, cel mai bun lucru despre a fi Fecioară este că ești super calmă. Iar oamenii au nevoie de asta în viața lor. Dar odată cu schimbările - mai ales cele mari - vine o tonă de stres. Așa că, pentru a-ți aminti să îți păstrezi calmul, optează pentru culorile mai ușoare și mai calme de albastru sau gri. În plus, acestea arată destul de uimitor pe toată lumea. Respiră adânc și nu uita - schimbarea este bună.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel