Culoarea anului 2021. Fashionistele și-au schimbat deja garderoba

Data publicării:

Dacă în 2020 culoarea anului a fost albastrul clasic, în 2021 a venit rândul unei alte nuanţe mult mai îndrăzneață.

Mesajul care vine din partea creatorilor de modă pentru primăvara anului 2021 este că îmbrăcămintea va fi mult mai veselă. Sigur, am ajuns să ne bazăm pe elementele  confortabile, cochete și palete de culori neutre, rochii tricotate ușor de purtat, în tonuri sumbre, dar stiliștii au decis că este suficient, iar garderoba trebuie schimbată.

Designerii au hotărât că rozul aprins este culoarea anului 2021

Tonurile mai fine, roz-milenare sunt încă relevante, potrivite pentru anotimpurile viitoare, dar nuanțele mai puternice și mai demne de evidențiere au fost punctul de concentrare în ultima vreme. Echipa Who What Wear a fost de acord că, în ciuda faptului că există și un aflux de roșu și albastru deschis, acest roz Barbie îndrăzneț este cel care conduce de data aceasta. 

Au început să apară și primele colecții festive roz

„Purtarea culorilor este vitală: "Efectul culorilor poate fi surprinzător de puternic - slăbire, însuflețire și sănătate sau îmbătrânire,  greutate sau să vă facă să arătați ca și cum ați fi epuizați. Interesant ceea ce am găsit din cercetările mele prin lookbook-uri, spectacole pe podium, imagini de vedete și ținute de Instagram este că această culoare care atrage atenția pare să se potrivească tuturor", a spus Helen Venables, medicul de la House of Color.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel