Culoare și bucurie pe linia 47 cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Data actualizării: | Data publicării:

Ca urmare a semnării protocolului de colaborare dintre Societatea de Transport București STB S.A. și Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), pe data de 1 Iunie, pe traseul linei 47, bucureștenii vor putea admira un tramvai tip TATRA frumos decorat pentru promovarea proiectului "Culorile copilăriei".

Copii cu vârste între 6 și 16 ani, sprijiniți de artiști plastici, au pictat vagonul cu elemente specifice lumii copilăriei, evidențiind elemente din natură, personaje din povești, versuri din literatura pentru copii și mesaje inspiraționale. 

La acest demers s-au alăturat regizoarea și scriitoarea Chris Simion, studenți din partea UnArte și elevi de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, pentru a asigura un rezultat final armonios.

 

Tramvaiul va avea program de circulație normal, urmând traseul liniei 47. Această călătorie magică va oferi copiilor, dar și celorlalți pasageri, posibilitatea unei experiențe inedite.

Prin această inițiativă, dorim să sărbătorim într-un mod inedit "Ziua Internațională a Copilului" și, în același timp, să încurajăm utilizarea transportului public pentru reducerea poluării, dezvoltarea spiritului civic și stimularea creativității tinerei generații. 

Fiți alături de noi în această călătorie specială în care aducem culoarea și bucuria copilăriei pe roți!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel