Culiță Sterp s-a logodit. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie: ”A spus DA, frumoasa mea”

Data publicării:
Sursa foto: Culită Sterp, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Culită Sterp, instagram

Nuntă mare în showbiz. Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Daniela.

Culiță Sterp a decis să facă pasul cel mare cu iubita sa, Daniela, care i-a oferit și un băiețel. Artistul a decis să îi adreseze marea întrebare partenerei sale de viață, într-un cadru de poveste.

Culiță Sterp a cerut-o de soție pe iubita lui, Daniela, în Turcia

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se aflau la filmările unui videoclip în Cappadocia, moment în care artistul a decis să-i adreseze marea întrebare iubitei sale. Astfel, s-a așezat în genunchi în fața ei și i-a adresat marea întrebare. Fără să stea prea mult pe gânduri, mama băiețelului său i-a răspuns cu cel mai mare și sincer DA!

Artistul nu s-a putut abține, astfel că a împărtășit imediat cu fanii marele anunț. De asemenea, artistul a ținut să precizeze că au avut emoții foarte mari.

”A spus DA, frumoasa mea!  O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste intitulată făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne”, a spus Culiță Sterp pe Instagram.

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru mama băiețelului său, Milan

”În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea! ”, a mai scris Culiță Sterp pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp)

Iancu Sterp, declarații tulburătoare despre copilărie

Iancu Sterp, fratele cântărețului Culiță, a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, acolo unde a vorbit despre neajunsurile cu care a trăit în copilărie. 

Acesta nu a stat pe gânduri când a fost întrebat de Măruță despre copilăria lui și a oferit declarații surprinzătoare pentru cei de acasă. ”Nu a fost ușoară, dar a fost frumoasă”, admite acesta, amintindu-și cu greu de perioada în care nu avea de toate. Dacă acum are acces la unele dintre cele mai dorite mașini, atunci era apăsat de greutăți: ”Mă trezea taică-miu la 3-4 dimineața să mergem câte 10 – 15 kilometri pe jos, până la târg”. Acesta a fost completat de către Cătălin care și-a amintit că mama Geta i-a povestit cândva despre viața lor, spunând că nu aveau ”poartă la casă, geamuri”, decât o bucătărie. 

Iancu Sterp: ”Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban... ai ajuns influencer”. 

Povestea a continuat, iar Iancu și-a amintit de cele mai dure condiții pe care le trăiau atunci când afară era frig: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economism lemne și dormeam toți șase. Noi, copiii, dormeam trei pe saltea și unul cu părinții în pat”. Sincer din fire, invitatul a demonstrat că este și foarte asumat: ”Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban... ai ajuns influencer”. 

Tot în cadrul emisiunii, vedeta și-a amintit și de cel mai greu moment al vieții lui: accidentul făcut atunci când era în mașină cu Sterp și surorile lor: ”Eram toți patru, era vară și ne doream să vedem marea, să ieșim în lume. Am fost, iar când ne-am întors, mai aveam 15 kilometri până acasă și Culiță a adormit la volan. M-am trezit dintr-o dată, eram cu roțile în sus, auzeam numai sirene și oameni care zbierau pe afară.... un coșmar urât”. 

Indiferent de greutăți, Iancu a demonstrat de-a lungul anilor că a rămas omul modest și bine crescut: ”Suntem oamenii care suntem datorită lui Dumnezeu și părinților noștri”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel