Culiță Sterp, proba cântarului. Câte kilograme a slăbit la Survivor: „Mi se văd coastele, trebuie să pun pe mine”

Data publicării:
Culiță Sterp, sursa foto Instagram
Descriere foto: Culiță Sterp, sursa foto Instagram

Culiță Sterp a revenit de la Survivor și a făcut proba cântarului. Câte kilograme a slăbit artistul?

Culiță Sterp a revenit din Republica Dominicană. Artistul a fost foarte fericit când și-a revăzut familia, dar mama lui a rămas uimită când a observat cât de mult a slăbit fiul ei. După ce a petrecut timp cu membrii familiei, Culiță a făcut proba cântărului și a rămas fără cuvinte. Acesta credea că a dat jos 10 kilograme, dar mare i-a fost mirarea când a văzut cât îi arată cântaru. 


„Mi se văd coastele, trebuie să pun pe mine. Zici că-s ca în liceu. Vai de capul meu! Am ajuns la proba cântarului și mi-e frică să mă pun pe el. Aveam 105 kilograme când am plecat la Survivor. Acum am 88 de kilograme. Cine m-a dus pe mine acolo? 88 de kilgrame?? Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu”, a spus Culiță Sterp.


Chiar și iubita lui a observat cât de mult a slăbit artistul și i-a spus că arată ca în perioada liceului: 


„Nu îmi venea să îi mai dau drumul. Eu tot îi spun de azi noapte că îl văd ca în liceu. Era mai slăbuț, ca acum 10 ani”, a spus Daniela Iliescu. 


„Aveam niște emoții ca atunci când eram în liceu și voiam să îi zic ceva, ce îmi place de ea”, mărturisit și Culiță Sterp.

 

Culiță Sterp a spus că mama Geta nu este deloc supărată pe Daniela.


„Nu este adevărat. Mama Geta nu este supărată pe Daniela. Mama mai face unele glume. Și-a dorit foarte mult să ajung până la finală. Este normal.

 

Dar mi-a spus și ea (n.r. mama Geta) de foarte multe ori când stăm noi și vorbim serios da Culiță, pentru tine trofeul adevărat este acesta (Daniela, copilul care urmează să vină pe lume).

 

Și oamenii care mă susțin și-ar fi dorit să ajung până în finală. Știu sigur că mergeam până în finală pentru că puteam, fizic, sportiv, psihic, o duceam. Dar în situația de față…”, a lămurit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel