Culiță Sterp, noul concurent de la Survivor All Stars? Declarațiile uimitoare ale artistului: „Nu știu ce să fac”

Data publicării:

Culiță Sterp a dezvăluit faptul că i s-a propus să facă din nou parte din show-ul de supraviețuire de pe Pro TV. 

Culiță Sterp a făcut parte în 2022 din show-ul Survivor, acolo de unde și-a cerut singur eliminarea, din dorința de a-i fi alături la vremea aceea Danielei, actuala sa parteneră de viață, care aducea atunci pe lume primul copil al cuplului. Acum însă, în noul sezon, fratele artistului a fost chemat de echipa de producție pentru a participa la cursa de supraviețuire, Iancu fiind inclus în echipa Războinicilor. 

Surpriza pentru fani este cu atât mai mare cu cât celebrul cântăreț a dezvăluit faptul că a fost din nou contactat pentru a face parte din acest show, lucru care i-a dat de gândit și l-a făcut să ia în calcul opțiunea de a i se alătura fratelui său în Republica Dominicană, care, după cum spune el, acum are nevoie de sprijin mai mult ca oricând. 

„M-au sunat ieri din nou. Am mai fost chemat la Survivor de la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat. Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei…m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd.

Dar nu mă lasă ăștia din formație, că nu mai fac bani dacă plec eu. Trei, patru cântări pe săptămână, de miercuri…Nu știu ce să fac, să mă duc sau nu. (... ) Mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc.”, au fost declarațiile lui Culiță Sterp, într-un live făcut pe rețelele de socializare.

VEZI și: Scandal total după ultimele incidente de la Survivor All Stars. Sora lui Jador rupe tăcerea, după ce Culiță Sterp l-a atacat pe manelist: „Mama ta ne-a jignit toată familia”

Reacția lui Culiță Sterp, după cearta dintre Iancu, Moroșanu și Zmărăndescu

Unul dintre motivele pentru care Culiță și-ar dori să-i fie alături fratelui său în Dominicană este din cauza celui mai recent conflict care a avut loc pe insulă. Concret, Iancu Sterp a fost la un pas de bătaie cu Cătălin Moroșanu, în apărarea căruia a sărit și Zmărăndescu, coleg de trib. Acest lucru nu a fost privit deloc cu ochi bun de către cei care vizionează show-ul din fața micilor ecrane și care i-au pus la zid pe cei doi luptători.

Vizibil afectat de toată situația creată, Culiță Sterp a transmis pe atunci un mesaj dur în mediul online, în care își apără fratele și îi pune la zid pe cei doi Faimoși.

„Am văzut cearta dintre Iancu și Zmărăndescu. Bă, nu vă e rușine, bă, ditamai campionii, să vă luați cu un copil? Să veniți voi să vă puneți cap în cap? Vă arătați puterea cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția, bă? Voi v-ați dus la Survivor, bă băiatule… Ce atitudine e asta, bă? Sunteți oameni în toată firea…. Ați început să înjurați, să vă băgați și să vă scoateți în echipă… Acolo nu e vorba de bătaie, nu a venit nimeni să se bată, să împartă pumni.

Tu, Moroșane, când vii să vezi filmarea asta, luați-vă cu ea pe traseu. V-a spart pe toți! Zanni e cel mai bun de la Faimoși. Nu vă arătați voi c***e că sunteți șmecheri. La cine scoți, mă, tu dinții? Nu se poate așa ceva, s-a ajuns prea departe! Trebuie să vă demonstrați puterea pe traseu. Nu înjurați, nu denigrați! Mie mi-ar fi chiar rușine să mă pun cu unul mai mic… Aseară, când am văzut, nu mai puteam de nervi. Moroșane, știi foarte bine că în sezonul nostru… știi mai multe. Ai mâncat din mâna mea, am avut grijă de voi. Nu dau mai multe din casă, dar eu m-am descurcat. Acum tu te iei de fratele meu?”, a comentat Culiță Sterp în filmarea postată pe Facebook.

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui Denis Hanganu: „Nu te plictisești niciodată”. Ce spune actorul despre gelozia din cuplu / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel